Top 4

Gledatelji odabrali intrigantne ''Tragove''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Riječ je o emisiji koja je odmah ušla u TOP 4 najgledanijih televizijskih formata tog dana.

Nova TV je u ponedjeljak, 7. ožujka predstavila novu dokumentarnu emisiju ''Tragovi'', a gledatelji su već s prvom emisijom prepoznali kvalitetu i jedinstvenost formata. Prvu epizodu ove intrigantne emisije u kojoj se razotkrivaju detalji zločina koji je potresao Hrvatsku prije deset godina, gledalo je gotovo 600 tisuća gledatelja u Hrvatskoj, odnosno njih 37,6 posto gledatelja koji su u tome trenutku bili ispred malih ekrana.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Riječ je o emisiji koja je odmah ušla u TOP 4 najgledanijih televizijskih formata tog dana, a povjerenje gledatelja pokazuje kako su zanimljivost sadržaja i idejni koncept autora Domagoja Mikića pridonijeli uspjehu ove emisije. Kao urednik i voditelj Tragova, Domagoj Mikić u prvoj epizodi razgovarao je s obitelji i prijateljima žrtve, a po prvi puta za Novu TV o karakteru i detaljima zločina govorili su i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju. 'Tragovi' su donijeli priču o 16-godišnjoj Aniti Kulaš iz mjesta blizu Dugog sela, kojoj se izgubio svaki trag nakon silaska na autobusnoj stanici svega nekoliko metara od kuće. Bezbrižna tinejdžerka osim što je odrađivala praksu u frizerskom salonu, vikendom je uživala u izlascima sa svojom najboljom prijateljicom i njenim dečkom. U emisiji ''Tragovi'' posebno se ističe jedinstven i zanimljiv koncept koji odlikuje kvalitetna rekonstrukcija zločina kroz igrane scene i stvarne policijske fotografije događaja, kao i izjave osoba koje su na izravan ili neizravan način vezane uz zločin. Osim relevantnog sadržaja, posebno je zapažena i vrhunska produkcija koja je također zaslužna za postignuti uspjeh Tragova.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene