Ona ga je smirila

Ni 31 godina razlike nije im predstavljala problem, ali ona sada govori: ''Više bih voljela da je nema, on je...''

Ronnie i Sally Wood - 2 Ronnie i Sally Wood - 2 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ronnie i Sally Wood - 2 Ronnie i Sally Wood - 1 Ronnie Wood - 5 Ronnie Wood - 4 Ronnie Wood - 3 Ronnie Wood - 2 Ronnie Wood - 1 Ronnie Wood, Mick Jagger, Keith Richards Ronnie Wood (Foto: AFP) Ronnie Wood (Foto: AFP) +8 Ronnie Wood (Foto: Instagram) Galerija

Slavni roker Ronnie Wood travanjske dane provodi u Barceloni sa svojom suprugom i njihovim kćerkama blizankinjama, a unatoč velikoj razlici u godinama ljubav im i dalje cvjeta.

Priča o Ronnnieju i Sally Wood intrigira javnost još od 2012. godine od njihova vjenčanja, a zapravo je sve počelo mnogo ranije.

Pogledaj i ovo Ronnie Wood (Foto: Instagram) dugo je krio od javnosti Legendarni roker koji je zbog puno mlađe supruge odbacio sve poroke priznao da mu je po drugi put dijagnosticiran karcinom

Iako je prošlo 11 godina braka, i iako je među njima velika razlika u godinama, strast i dalje postoji pa su tako paparazzi uhvatili 75-godišnjaka dok izmjenjuje nježnosti sa svojom 31 godinom mlađom suprugom. Društvo su im pravile kćerkice blizankinje Gracie i Ally koje su uživale u pješčanoj plaži i moru iako je bilo vjetrovito.

Ovaj par prvi put se susreo kada je Sally radila u kazalištu Royal Drury Lane, a Ronnie bio u braku s drugom surpugom Jo Wood.

Ronnie se od bivšeg modela razveo 2008., a sa Sally se spetljao tri godine kasnije. Bračne zavjete izmijenili su u Londonu na intimnoj ceremoniji, a Ronnieju je kum bio Rod Stewart.

"Ronnie je bio oženjen, pa se razveo. Ja sam imala veze, pa sam postala singl", ispričala je Sally jednom i dodala da je trebalo vrijeme da se stvari razjasne, ali da je sve ispalo kako treba.

Komentirala je i veliku razliku u godinama koja ih dijeli: "Više bih voljela da nema te razlike, ali ona postoji. Ali u našim srcima, možda sam ja malo starija, a on malo mlađi.''

Sally je čak izjavila da bi opet voljela roditi blizance.

''Bili bismo jako sretni kad bi se to opet dogodilo'', zaključila je.

Ronnie, koji je bio poznat po hedonističkom načinu života je krajem prošle godine izjavio da se zasitio droge i alkohola te da sada želi voditi mirniji način života. Dodao je da povremeno popije čašu vina ili pivo, ali da je to sve što si priušti.

"Zasitio sam se. Bilo je vrijeme da prestanem", zaključio je.

Prva supruga Ronnieja Wooda bila je manekenka Krissy Findlay koja je u braku s njim bila od 1971. do 1978. On je godinu dana prije razvoda upoznao Jo Wood i započeo vezu sa njom, a vjenčali su se 1985. i bili su moćan par svjetske javne scene.

Njihova romansa trajala je čak 34 godine, a onda ju je on 2008. prevario sa konobaricom iz Ukrajine Ekaterinom Ivanovom koja je u to vrijeme imala 20 godina. Jo je 2017. izjavila da je oprostila nevjeru bivšem mužu jer je razvod najbolja stvar koja joj se dogodila.

U prvom braku dobio je sina Jesseja, a s drugom suprugom sinove Tyronea i Jamieja te kći Leah.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić priziva ljeto u bikiniju koji joj jedva pokriva bujne grudi, nekima je od samog prizora naglo zatoplilo

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Belošević Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević +25 Ecija Belošević - 5 Celebrity Ecija Ivušić u toplesu poručila da ne odustaje od ovakvih fotografija, a odmah je reagirao njezin suprug!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene