Akcija "Prvi osmijeh"

Jubilarna stota izvedba predstave "Muškarci.hr" ima i humanitarni karakter

Muškarci.hr Muškarci.hr

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih predstava "Muškarci.hr“, nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Teatroman i Satiričkog kazališta Kerempuh, proslavit će u nedjelju 9. prosinca u 20:00 sati, na daskama "Kerempuha“, svoju jubilarnu 100-tu izvedbu.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovorit će o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjima. Igrajući "Muškarce.hr“, temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

Pogledaj i ovo 5žena.com (Foto: Scena Vidra) Zabava zagarantirana "5žena.com": Kazališni hit Renea Bitorajca koji stereotipe i klišeje okreće u svoju korist

U sklopu ove jubilarne izvedbe, UO Teatroman, kazalište Kerempuh i njegova glumačka ekipa, od koje su Goran Grgić i Boris Svrtan dugogodišnji rotarijanci, sudjeluje u velikom humanitarnom projektu "Prvi osmijeh“ kojega organizira Rotary klub Maksimir.

Cilj projekta je prikupljanje sredstava za nabavu prijeko potrebnog endoskopskog stupa sa sondama za pedijatrijsku gastroskopiju, bronhoskopiju i kolonoskopiju za Kliniku za pedijatriju KBC-a Zagreb.

Iako se radi o vodećoj i najvećoj pedijatrijskoj ustanovi u našoj zemlji, u kojoj se liječe djeca iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine, ona još uvijek nema vlastiti endoskop za preglede dišnih, probavnih, neuroloških i drugih bolesti kod najmlađih, nego ga jednom tjedno posuđuje s klinika za odrasle.

Vrijednost donacije namijenjene nabavi endoskopskog stupa prelazi 800.000 kuna, a uz brojne donatore iz Hrvatske i prijateljske klubove, pozivu RC Zagreb Maksimir odazvali su se prijatelji iz cijelog svijeta, te će tako liječnicima, ali i budućim malim pacijentima, pregledi biti olakšani zahvaljujući donacijama iz Austrije, Njemačke, Belgije, Francuske, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kanade, Tajvana, Indonezije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Pozivamo gledatelje da doprinesu uspjehu ove akcije kupovinom ulaznica za hit predstavu „Muškarci.hr“, koja bez sumnje obećava puno smijeha i vrhunsku kazališnu zabavu.

Ukupan prihod od prodaje ulaznica za predstavu bit će uplaćen na račun humanitarnog projekta „Prvi osmijeh“.
Ulaznice je moguće kupiti online na web stranici Satiričkog kazalište Kerempuh: www.kazalistekerempuh.hr. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene