Čeka se druga sezona

Serija o kojoj svi pričaju zbog škakljivih scena seksa i dalje je pravi hit, a ima i slavne pobornike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priča serije "Normal People" prati veliku ljubav i prekide dvoje tinejdžera, Marianne i Connela, koje su utjelovili Daisy Edgar-Jones i Paul Mescal.

Otkako se prije nekoliko dana pojavila na malim ekranima diljem svijeta, serija "Normal People" osvojila je publiku i kritiku. Radi se o jednoj od najuspješnijih TV adaptacija knjige u posljednjih nekoliko godina, a među obožavateljima su sve generacije.

Priča prati veliku ljubav i prekide dvoje tinejdžera, Marianne i Connela, koje su utjelovili Daisy Edgar-Jones i Paul Mescal. Par dolazi iz drugačijih socioekonomskih pozadina te su u školskoj hijerarhiji na potpuno drugačijim stranama. Nakon što se spetljaju u tijekom školskih dana, prate jedno drugo sve do fakulteta, a na tom putovanju često istražuju seksualnost.

Serija ima 12 nastavaka, a među mnogim fanovima našla se i reality sestra Kourtney Kardashian, koja je na društvenim mrežama napisala kako jedva čeka drugu sezonu serije.

Serija je snimljena po knjizi irske autorice Sally Rooney iz 2018. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene