Stižu posljedice

Netflix i Sony odgodili projekte s Willom Smithom nakon incidenta na dodjeli Oscara

Will Smith Will Smith Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith Will Smith i Chris Rock Will Smith Caroline Bright i Will Smith Will Smith i Caroline Bright Caroline Bright i Will Smith Will Smith Jada Pinkett Smith +0 Jada Pinkett Smith Galerija

Nedugo nakon odluke Willa Smitha o istupanju iz Američke filmske akademije, neki od njegovih predstojećih projekata na kojima je trebao raditi za Netflix i Sony odgođeni su zbog skandala koji je izazvao na dodjeli Oscara, piše Hollywood Reporter.

Will Smith, koji je iznenadio svijet pošto je usred svečanosti ošamario komičara Chrisa Rocka jer se neumjesno našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith, već osjeća posljedice svojega ishitrenog ponašanja.

Pogledaj i ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Dodijeljeni zlatni kipići! Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

Naime, Netflix je upravo bio u potrazi za novim redateljem filma Fast and Loose nakon što se David Leitch, uoči dodjele Oscara povukao iz projekta.

Smith je trebao glumiti šefa mafije koji gubi pamćenje, no Netflix je zasad promijenio planove.

I Sony je odlučio privremeno staviti na čekanje rad na filmu "Bad Boys 4", koji se pripremao uoči dodjele nagrada.

Po pisanju Hollywood Reportera i druge bi filmske kuće mogle donijeti slične odluke.

U izjavi objavljenoj 1. travnja u kojoj je objavio da istupa iz Akademije, Smith je rekao: "Za promjenu je potrebno vrijeme i ja sam spreman raditi na tomu da si nikada više ne dopustim da nasilje prevlada nad razumom."

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene