Vrući prizori

Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale

Miley Cyrus (Foto: AFP) Miley Cyrus (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: AFP) +0 Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevačice Miley Cyrus i Dua Lipa izbacile su vrući video za svoj duet "Prisoner", a ubrzo su naišle na moguće probleme zbog benda koji tvrdi da su im ukrale ideju za spot.

Pjevačice Miley Cyrus i Dua Lipa udružile su snage u pjesmi "Prisoner" koja je objavljena u utorak, a sada su za nju izbacile i spot.

Video za pjesmu koja će se naći na nadolazećem albumu Miley Cyrus "Plastic Hearts" izazvao je veliku pažnju javnosti te u svega nekoliko sati nakon objavljivanja broji milijunske preglede na YouTubeu, a kada ga pogledate bit će vam jasno i zašto.

U provokativnom spotu snimanom u stiliu glam-rock glazbenih videa iz sedamdesetih i osamdesetih pjevačice se valjaju po kauču, maze i piju "krv". Rokerskom dojmu doprinose i njihovi outfiti u spotu, a sve odlično prati i samu pjesmu. Na kraju spota djevojke su svojim bivšima neonskim natpisom poručile da "Jedu go**a".

Britanski pop-punk bend Dream Wife optužio je pjevačice da su ukrale video svoje nove pjesme iz njihova spota. Radi se o pjesmi "So When You Gonna..." koja je objavljena u svibnju ove godine, a ima slične kadrove kao i ona koju su objavile Miley i Dua. 

Osim s Dua Lipom, Miley ja otkrila da će se na njezinom novom albumu naći i suradnje s glazbenim ikonama Billyjem Idolom i Joan Jett, dok je sam datum izlaska albuma još uvijek nepoznat.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: AFP) +0 Lili Reinhart (Foto: Profimedia) Celebrity Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene