zgodni lucifer

Žene je osvojio ulogom vraga koji je pobjegao iz pakla, a odrastao je uz oca svećenika

Tom Ellis (Foto: Nova TV) Tom Ellis (Foto: Nova TV) Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Ellis (Foto: Nova TV) Tom Ellis (Foto: Nova TV) Tom Ellis (Foto: Nova TV) Tom Ellis (Foto: Nova TV) +0 Tom Ellis (Foto: Nova TV) Galerija

Tom Ellis proslavio se ulogom Lucifera Morningstara u seriji "Lucifer", a u privatnom životu obožava djecu te je odrastao uz oca svećenika.

Britanski glumac Tom Ellis osvojio je srca publike ljepšeg spola kao šarmantni Lucifer Morningstar u hit-seriji "Lucifer", a unatoč velikoj slavi, privatni život uspijeva držati dalje od javnosti.

Obzirom na njegovu sve veću popularnost sa svakom novom sezonom "Lucifera", neki su detalji pak izašli na vidjelo.

Ellis je odrastao u Walesu, gdje je pohađao Akademiju dramskih umjetnosti, a nakon što je glumio u BBC-evoj seriji "Miranda", u holivudske vode se probio kao vrag kojem je dosadio život u paklu te je odlučio otvoriti klub u Los Angelesu.

Zanimljivo je da je Ellis u seriji "Lucifer" utjelovio vraga, a u stvarnom životu, njegov otac je inače baptistički svečenik. Njegova obitelj s očeve strane jako je religiozna, a osim oca, jednakim putem je išao j njegov stric. U intervjuima je priznao kako je njegova obitelj sjajno prihvatila ulogu koja ga je svjetski proslavila, a sama tematika ni njemu nije predstavljala problem.

Lik Lucifera Morningstara u seriji jako ne voli djecu, što je zanimljivo obzirom na činjenicu da Tom u stvarnom životu ima tri kćeri. S njima je vrlo blizak, a dok je Florence Elsie i Marnie Mae dobio s bivšom suprugom Tamzin Outhwaite, Noru Hill je dobio u prijašnjoj vezi sa Zoe Boyle. Od Outhwaite se rastao 2013. godine, a pred oltar je ponovno stao prošle godine i to sa scenaristicom Meaghan Oppenheimer.

Zgodni Ellis scenarij za seriju "Lucifer" nije detaljno pročitao kada je bio na audiciji, a kako kaže, osvojila ga je priča u prvih 10 stranica. Nije bio ni svjestan da je njegov lik baziran na stripu i to čak nakon nekoliko snimljenih epizoda serije.

Uloga nije bila tako jednostavna kao što se čini. Ellis inače ide u teretanu, no Lucifer je od njega zahtijevao da redovito bilda mišiće kako bi mogao pred kamerama pokazato svoje tonirano tijelo. Mjesecima je bio pod posebnim režimom prehrane, a njegov osobni trener je priznao kako s glumcem nikada nije imao problema.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene