Jeste li i vi fan?

Okupljanje ekipe hit-serije malo je kasnilo, ali zbog ovih se likova za kojima žene uzdišu i čekanje isplati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U tijeku je snimanje šeste, ujedno i posljednje sezone serije "Peaky Blinders".

Hit-serija "Peaky Blinders" jedna je od najgledanijih, od svoje prve sezone slovi kao jedna od najgledanijih, a njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju i šestu čije je snimanje trenutačno u tijeku.

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

A dio atmosfere sa seta podijelili  su i na službenoj Instagram stranice i to fotografiju glavnog glumca 44-godišnjeg Cilliana Murphyja koji je utjelovio lik gangstera Tommyja Shelbyja. On je Instagramu podijelio fotografiju iz garderobe na kojoj pozira u kostimu svog lika i s onim poznatim smrknutim izrazom lica, koji malo koga ostavlja ravnodušnim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Šesta sezone serije počet će s nastavkom radnje na kojoj je stala prethodna, točnije 7. prosinca 1929. godine nakon skupa koji je predvodio Oswald Mosley kojeg igra također jedan od miljenika ženske publike 34-godišnji Sam Clafin. On je tek nedavno ponovno viđen na setu otkako su producenti serije potvrdili da se vraća kao lik poznatog političara.

Podsjetimo, u središtu serije "Peaky Blinders" nalazi se istoimena banda kojom upravlja nemilosrdni Tommy i njegova obitelj, čiji se moć i utjecaj šire nad čitavim Birminghamom. Snimanje je prošle godine kasnilo zbog pandemije koronavirusa, ali nastavilo se prije mjesec dana uz pridržavanje strogih mjera i ograničenja.

Ova drama uživa veliku popularnost već osam godina, a šesta sezona je potvrđena kao posljednja, no njezin kreator Steven Knight potvrdio je informaciju da će se priča vratiti u drugom obliku.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene