Kakav macan!

On je bivši sveučilišni profesor koji je fakultete zamijenio modnim pistama, a njegove fotke pravi su hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maneken Pietro Boselli talijanski je inžinjer i znanstvenik, ali i seksi frajer koji je izgradio karijeru na modnim pistama.

U Italiji je baš sve senzualnije i više seksi, pa tako i sveučilišni profesori i inžinjeri. Naime, Pietro Boselli je 31-godišnji Talijan od čijeg će vam savršenog tijela mašta podivljati. 

Pietrova priča više je no neobična - on je bivši sveučilišni profesor matematike na University College London koji je znanstvene radove i fakultetske kabinete zamijenio modnim pistama. Ovaj proslavljeni maneken otkriven je sa samo 6 godina, kada je započeo snimati editorijale za Armani Junior. 

Iako nije planirao da će se cijeli život baviti manekenstvom, Pietro je na kraju završio kao model koji se skinuo i snimao kampanje za mnoga slavna modna imena poput Armania, Versacea i Diora.

Zanimljivo je kako je Pietrova prva ljubav zapravo matematika, pa je tako u Londonu diplomirao injžinjerstvo da bi 2010. upisao i doktorat. 2016. je obranio svoj doktorat, a njegova je manekenska karijera ponovno uzela maha upravo zahvaljujući jednoj studentici. 

Naime, djevojka je 2014. na satu skicirala Pietrovo tijelo, a kako joj se njezin profesor jako svidio, počela je tražiti informacije o njemu pa je otkrila i da se u prošlosti bavio modelingom. Svoje je saznanje podijelila na Facebooku, a Pietrove fotke ubrzo su postale internetski hit. 

Od tada do danas ovaj zgodni Talijan nosi naziv najzgodnijeg profesora na svijetu, a na Instagramu već ima 2.7 milijuna pratitelja. Kada vidite njegove fotke, bit će vam jasno kako je zadobio toliku popularnost. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye Puglia! 🏍 ☀️

Objavu dijeli Pietro Boselli (@pietroboselli)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) +0 Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Slatkica iz nastavka "Plave lagune" i zavodnica iz "Petog elementa" danas ima 44 godine, evo kako izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene