Zanimljiv popis

Zvijezde za koje nikad ne bismo pomislili da su ikako, a kamoli tek rodbinski povezane

Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Getty) +0 Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Iznenađujući podaci o obiteljskim i rodbinskim vezama u Hollywoodu

Nema sumnje da su recimo glumice Mary Kate i Ashley Olsen u rodu, baš kao i braća Franco ili braća Affleck, no što je s ostalim rodbinskim i obiteljskim vezama slavnih zvijezda? Recimo, tko zna da su naprimjer Nicole Richie i Cameron Diaz rođakinje?

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin trenuci za opuštanje Par koji svoju vezu čuva kao zmija noge uhvaćen na rajskom odmoru, je li ovaj bijeg odgovor na negativne kritike?

Na popisu javnosti nepoznatih rođaka tako su se našli glumac Casey Affleck i njegov kolega Joaquin Phoenix, koji su u stvarnom životu bili šogori sve dok se Casey prošle godine nije razveo od Joaquinove sestre Summer.

Slična veza povezuje i glumca Marka Wahlberga i glumicu Melissu McCarthy, a tko se još našao na ovom zanimljivom i iznenađujućem popisu, provjerite sami.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene