Tarumatično iskustvo

DRAMA TV VODITELJICE Nakon silovanja ostala bez kose: "Osjećala sam se kao smeće!"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa voditeljica zbog seksualnog napastovanja postala je ćelava. Sada je odlučila progovoriti o svom iskustvu.

Voditeljica Stephanie Giorgi još se uvijek oporavlja od trauma koje je prate od jedne srpanjske noći kada ju je silovao taksist. Lijepa 27-godišnjakinja, koja inače vodi emisije na internetskoj televiziji AfterBuzz, kobne večeri vraćala se iz izlaska s prijateljicama. Kad se sljedeće jutro probudila nije se sjećala vožnje, samo zna da je ušla u auto i stigla do svog doma u Los Angelesu.

OVDJE pročitajte priču o slavnom glumcu kojeg je dadilja optužila za silovanje.

O traumi koju je doživjela nikome nije govorila, a zbog svega joj je dva mjeseca kasnije gotovo u potpunosti otpala kosa.  "Toliko sam duboko u sebi potisnula događaj da mi je kosa počela otpadati. Ja nisam plakala pa je moje tijelo zaplakalo. Kad sam vidjela tu silnu kosu na podu, na odjeći, po meni, sjetila sam se što mi se dogodilo", otkrila je Stephanie kojoj je zbog snažnog emotivnog stresa otpalo 75% kose na glavi.

"Ovo nije priča o silovanju kakvu biste očekivali, nitko me nije prebio, ali me iskoristio. Ne znam što sam ja rekla, ne znam što je on rekao, jednostavno nisam bila pri sebi", rekla je voditeljica. Zbog straha od osude od strane okoline Stephanie se povukla u sebe. Najteže joj je palo, kako kaže, ispričati sve roditeljima.

"Tati nisam ni rekla, mama mu je rekla. Kako reći ocu da mu je djevojčica, znate…", rekla je Stephanie i briznula u plač.

"Postala sam djevojka koja nitko ne želi biti, osjećala sam se kao smeće", dodala je. Nakon što je obrijala glavu konačno je mogla krenuti dalje sa svojim životom, prenosi Daily Mail.

"Ponovno sam počela disati. Osjećala sam se kao da je to sve loše iza mene", kazala je Stephanine koja je svojim javnim istupom htjela dati podršku svim ženama koje su se našle u istoj situaciji. "Takve stvari nisu vaša krivica i ne krivite i ne osuđujte sebe", poručila je svima za kraj.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene