Nevjerojatno!

Strane glumice koje snimaju u Poreču NAPADNUTE u klubu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Porečka policija je 28. lipnja oko 3.20 sati zaprimila dojavu da su u ugostiteljskom objektu u ulici Šetalište A. N. Štifanića u Poreču napadnute dvije ženske osobe', potvrdila je incident istarska policija za radiosarajevo. ba.

Glumice filma 'Otok ljubavi', Ariane Labed iz Francuske i Ada Condeescu iz Rumunjske, napadnute su i ozlijeđene u jednom porečkom klubu, piše Radiosarajevo.ba.

Pogledaj i ovo showbuzz Otok ljubavi Premijerno prikazan film koji izaziva kontroverze!

Film je to poznate BIH redateljice Jasmile Žbanić, najpoznatije po filmu 'Grbavica' koji je osvojio glavnu nagradu na Filmskom festivalu u Berlinu 2006., a nakon napadaja produkcijska kuća Živa poslala je priopćenje za javnost u povodu incidenta u kojem najoštrije osuđuje ovo strašno nasilje nad ženama:

'Protiv počinitelja, kojeg su glumice i svjedoci prepoznali kao vlasnika kluba, pokrenut je prekršajni postupak. Zbog ozljeda nanesenih dvjema glumicama snimanje 'Otoka ljubavi' bilo je zaustavljeno. Glumice i dalje imaju bolove i strašne psihičke posljedice nakon što su pretučene. Osobito skandaloznom smatramo činjenicu da je podnositelj optužnog prijedloga zatražio izricanje iste – maksimalne kazne za počinitelja i žrtvu nakon što je jedna glumica bila isprovocirana činom seksualnog uznemiravanja i kao reakciju na to bacila dvije stolice u more'.

>> OVAJ film je optužen za promicanje perverzija!

Snimanje filma 'Otok ljubavi' trebalo je trajati do sredine srpnja, no kako je glumici slomljen nos, oduljit će se za koji tjedna dok rane ne zacijele. Ekipa filma naglašava kako ovaj izolirani incident želi ograditi od grada Poreča i Istarske županije u kojoj je ekipa filma 'Otok ljubavi' doživjela iznimnu gostoljubivost i vrhunsku suradnju s pojedincima, organizacijama, firmama i institucijama. Prouzročena im je, kažu, i ogromna materijalna šteta, a zbog incidenta snimanje filma je odgođeno.

Inače, film priča priču o obitelji Grebo koja ljetuje u Istri. Glavna junakinja, Francuskinja koja živi u Sarajevu, trudna je s mužem Bosancem dolazi na odmor na otok Sv. Nikola. Žiri Fondacije za kinematografiju BiH kojim je predsjedao redatelj Vlatko Filipović, uskratio je financiranje novog projekta redateljice Žbanić, zbog navodnog promicanja pedofilije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene