'What Happens In Kavos'

Show koji je zgrozio javnost: Pa zar se baš sve mora emitirati na TV-u?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da su mladi Britanci skloni pijančevanju i razuzdanim zabavama već smo se osvjedočili nekoliko puta prvenstveno zahvaljujući fotografijama na kojima se vide posljedice njihovih pijanih zabava. No, to nikako nije sve.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ivana Čuljak Slažete li se? Naša lijepa slastičarka proslavila rođendan, a došle su joj i zvijezde hit-showa: "Samo ću reć da sam k'o vino!"

Na britanskom programu Channel 4 prikazuje se show 'What Happens In Kavos' o mladim Britancima na radu u jednom grčkom resortu.

>> Pijani bauljaju ulicama: Roditelji ogorčeni, a njih baš briga!

Pogađate, cilj showa je pokazati kako se provode i što su sve u stanju učiniti nakon konzumacija tko zna čega sve... uz alkohol, naravno.



Prvi dio showa prikazuje jednog radnika resorta kako pije nečiji urin i nakon toga povraća, grupu mladih pri simuliranju seksualnog odnosa te nekoliko mladića koji odlaze u bolnicu radi testiranja na spolno prenosive bolesti.

Treba li naglasiti kako je ovaj show izazvao kritike britanske javnosti pogotovo konzervativnih Britanaca... No, nad njim su se zgražali i pripadnici zajednice na Twitteru koji su gotovo redom pisali kako im je mučno od ovog showa i pitali zar se baš sve mora emitirati na TV-u.

Donosimo neke od najšokantnijih trenutaka showa

Tijekom rada na kruzeru koji je krstario Corfu resortom 21-godišnji barmen Will je također postao dio ovog showa. Javnost je zgrozio nakon što je popio urin druge osobe i nakon toga se, naravno, ispovraćao. A urin je popio zbog pravila koje je postavljeno da nitko ne smije s istom djevojkom spavati tri puta. Ukoliko to učini, slijedi kazna - upravo ispijanje urina.

Idućeg dana Will i njegovi prijatelji Ben i Colin otišli su u lokalnu bolnicu provjeriti imaju li spolne bolesti. Očito je to jedan od velikih problema ovih mladih ljudi koji ne biraju kad će i s kim imati spolni odnos.



Jedan od njih je izjavio kako je njegov prijatelj imao seks sa 100 djevojaka tijekom rada na kruzeru. 'Imao je jednu do dvije svaku večer', izjavio je.

Sve je ovo dio kontroverznog showa 'What Happens In Kavos' za kojeg se mnogi slažu kako bi bilo najbolje da sve što se tamo dogodi upravo tamo i ostane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene