kakva transformacija

Smršavila 70kg: 'Pronašla sam sretnu djevojku u sebi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte čudesnu transformaciju pobjednice showa 'The Biggest Loser'.

Rachel Frederickson bivša je sportašica koja je u dobi od 23 godine težila 117 kilograma. No, u finalnoj emisiji 'The Biggest Loser', Frederickson je bila neprepoznatljiva, piše Daily Mail.

Od neugledne zatvorske službenice do seksi pobjednice!

Rachel je uspjela tijekom 3 mjeseca trajanja showa skinuti čak 70 kila pa sada teži nevjerojatnih 47 kilograma. No, to nije njezina jedina pobjeda. Naime, Rachel je pobjednica showa te kući odlazi s 250 tisuća dolara. Trebalo joj je nekoliko sekundi prije negoli je shvatila što se događa.

Otkrila je kako joj je upravo ovaj show pomogao da se od nesretne, tužne djevojke transformira u djevojku punu samopouzdanja. 'Pronašla sam tu djevojku u sebi i više je nikada neću pustiti', rekla je Rachel.

Također je naglasila kako je njezino novo samopouzdanje važnije od titule pobjednice.

'Ovo putovanje promijenilo mi je život. Šokirala sam se kad sam saznala da sam pobjednica', otkrila je.

Rachel je u finalu pobijedila Davida Browna i Bobbyja Saleema. David je pao sa 185 na 85 kilograma, a njegova životna priča najviše je dirnula publiku. Na ovaj potez potaknuo ga je gubitak supruge koja je preminula od raka mozga.

'Tužna priča pretvorila se u nešto sasvim lijepo. Junak u meni dopustio mi je da dođem tamo gdje nikad nisam mislio da ću biti', rekao je David.

Bobby je sa 162 pao na 77 kila. 'Kad sam prvi put došao ovdje bio sam slomljena osoba. Toliko sam se sramio sebe zbog raznih razloga. Nisam se mogao pogledati ni u ogledalu. A sada nakon cijelog ovog procesa nikada nisam bio više ponosan na sebe', zaključio je Bobby.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene