OMG

Ipak mu je žao: Predložio vazektomiju za Micka Jaggera

Rolling Stones (FOTO: Getty) Rolling Stones (FOTO: Getty)

Keith Richards ispričao se u srijedu što je sugerirao da bi njegov kolega iz Rolling Stonesa Mick Jagger trebao razmisliti o vazektomiji.

"Mick je vruć zekan", izjavio je Keith Richards u Wall Street Journalu (WSJ). "Vrijeme ti je za vazektomiju, ne možeš više biti otac u tvojim godinama, misli na tu jadnu djecu", kazao je.

Pogledaj i ovo Mick Jagger (Foto: Profimedia) nije mogao nastupati Mick Jagger pozitivan na koronu, Rolling Stonesi otkazali koncert u Amsterdamu sat i pol prije početka

Mick Jagger dobio je osmo dijete u prosincu 2016. u 73. godini. Njegov sin Deveraux plod je njegove veze s njujorškom plesačicom Melanie Hamrick, 40 godina mlađom od slavnog rokera.

"Iskreno žalim zbog komentara o Micku u WSJ-u koji su bili potpuno neprimjereni", napisao je u srijedu u tvitu Keith Richards.

Odnosi dvojice Rolling Stonesa tijekom 50-godišnje karijere znali su ponekad biti burni.

Rolling Stones (FOTO: Getty) Rolling Stones (FOTO: Getty)

Godine 2010. gitarist Stonesa objavio je memoare "Life" u kojima se narugao Micku Jaggeru koji, po njegovu mišljenju, ima potrebu za stalnom pažnjom te otkrio da ga članovi benda zovu "Njegovo Visočanstvo".

Richards se čak upustio u spominjanje njegovih intimnih dijelova ismijavajući "njegov mali ud".

Do nove napetosti između dviju legendi rock 'n' rolla dolazi u vrijeme kada Rolling Stonesi najavljuju novu turneju po Europi koja će početi 17. svibnja u Dublinu. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene