A kako je reagirala?

Ne može pobjeći od prošlosti - 'podvalili' joj 'Prijatelje'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada te serija poput 'Prijatelja' proslavi, nemoguće je pobjeći od svega. Zna to i Jennifer Aniston koju lik Rachel prati i danas makar je mnoge druge filmove već snimila... evo kako je reagirala!

Na snimanju filmu uvijek bude neplaniranih i smiješnih situacija, no ovo nije bila jedna od njih.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

>> Jeste li ih uočili sve? Poznate face zalutale u 'Prijatelje'!

Glumac Jason Sudeikis i redatelj Rawson Marshall Thurber našalili su se s glavnom glumicom Jennifer Aniston, a u jednoj sceni njezina glumačka obitelj joj je zapjevala popularnu pjesmu 'I'll Be There For You' grupe The Rembrandts koja je ujedno bila i uvodna pjesma popularnih 'Prijatelja'. 

Na snimanju filma 'We're the Millers' ekipa na setu uspjela je nasmijati Jenn, koja se na prvi pogled iznenadila, a onda i sama nije odoljela pa je i zapjevala! 'Jako joj se svidjelo, smijala se do suza! Možete vidjeti njezinu reakciju u videu', poručio je redatelj za Huffington Post.

>> Jennifer Aniston seksi u 44-toj: Savršeno tijelo za ulogu striptizete

Film je jako popularan u Americi, a već je zaradio 109 milijuna dolara u kinima. Radi se o sitnom dileru koji okupi lažnu obitelj kako bi mogao prokrijumčariti veliku pošiljku marihuane preko meksičke granice, dok Jennifer Aniston glumi lažnu suprugu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene