Opasni poremećaj

Uznemirujući video šokirao svijet!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poruka je jasna!

Elle Fanning šokirala je u kratkom filmu o bulimiji - 'Likeness'.

Pogledaj i ovo Klara Lima (FOTO: Instagram) Kakav život Bila je ovisnica, patila od bulimije, poginuli su joj roditelji, a ova manekenka sada radi golemi zaokret u karijeri

15-godišnja glumica Elle Fanning igra glavnu ulogu u kratkom filmu 'Likeness' koji se bavi problemom bulimije.

'Likeness' nije tradicionalni narativ. To je film koji slijedi seriju slika stvorenih u glavi glavne glumice Mije koju igra Elle Fanning. Potpuno je subjektivan, stvara viziju svijeta koji okružuje Miju i prikazuje svijet na način na koji ga ona vidi', rekao je za PolicyMic Rodrigo Preito, redatelj filma.

Priznala da se samoozljeđivala: 'Gadila sam se sama sebi'

Redateljeva kćer Ximena (18) koja je nedavno bolovala od anoreksije bila je velika pomoć na snimanju filma. Kada se prije par godina Ximena razboljela, nitko u obitelji nije znao kako joj pravilno pomoći.

'Nakon što sam dobio ideju za film, pitao sam Ximenu bi li joj smetalo da snimam film o toj temi, ali ona je bila oduševljena.

Veliki dio istraživanja za film napravila je upravo ona, pronalazila je dobre slike i glazbu. Nisam htio napraviti dokumentarac već prikazati stanje svijesti mlade djevojke, istražiti emocije koje se stvaraju u njezinoj glavi koje na koncu dovode do ovog poremećaja u prehrani', dodao je Preito.

Pogledajte video čija je poruka vrlo jasna o kako opasnom poremećaju se radi. Bulimija se definira kao psihološki poremećaj, a bolesnici hranu unose ali je i izbacuju povraćanjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene