Je li se promijenila?

Pojavile se fotografije lijepe Messijeve supruge od prije 15 godina, evo kako je tada izgledala, a jedna stvar odmah je jasna!

Antonella Roccuzzo Antonella Roccuzzo Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 5 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 4 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 2 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 1 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 6 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 3 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Antonela Roccuzzo +21 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Galerija

U javnosti su se pojavile fotografije Antonele Roocuzzo snimljene prije 15 godina na kojima je do izražaja došla njezina prirodna ljepote, koja joj je i danas zaštitni znak.

Supruga jednog od najboljih nogometaša svih vremena Lionela Messija, Antonela Roccuzzo jedna je od onih čijoj se ljepoti dive i muškarci i žene i koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

35-godišnja Antonela oduvijek je slovila kao prirodna ljepotica, a tome svjedoče i njezine fotografije snimljene prije 15 godina, a na temelju kojih se može zaključiti kako se nije podvrgavala estetskim operacijama i zahvatima.

Lionel i Antonela u braku su šest godina, no njihova ljubavna priča započela je puno prije toga. Naime, Messi je svoju suprugu upoznao kada je imao samo pet godina, preko njezina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Ponekad bi im se i ona pridružila u igri, a nogometaš je godinama kasnije u jednom intervjuu priznao kako se u Antonelu zaljubio na prvi pogled i kako je odmah znao da će mu, kad odrastu, ona biti djevojka.

Unatoč činjenici što je odmalena bio sramežljiv, tada joj je slao i ljubavna pisma u kojima joj je otvoreno priznao svoje osjećaje. Ostali su u kontaktu i kada se Messi kao 13-godišnjak preselio u Bercelonu, a pet godina kasnije spojila ih je tragedija. Antonela je 2005. godine izgubila svoju najbolju prijateljicu Usulu Notz, koja je poginula u automobilskoj nesreći, a zabrinuti Messi odmah je doletio u Argentinu kako bi utješio svoju prvu ljubav.

Nedugo nakon toga postali su par, no ispočetka su živjeli odvojeno, jer je ona u Argentini studirala stomatologiju. Na kraju je ipak odustala od studija i preselila je k Messiju u Španjolsku, gdje je započela i manekensku karijeru.

Iako je par zajedno dugi niz godina, javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009., a vjenčali su se u lipnju 2017. godine u Argentini. Zajedno su dobili trojicu sinova, Thiaga, Mattea i Cira, čijem se odgoju Antonela zadnjih godina potpuno posvetila.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 6 +29 Severina - 2 Celebrity Pogledajte što je Severina napravila kada je ugledala sina usred koncerta, video je sve rasplakao: "Suza za suzom..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 8 Britney Spears - 7 Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +26 Britney Spears - 4 Celebrity Razuzdana Britney snimala se kako pleše oko šipke, a sve uz vulgarne i gnjusne stihove kontroverzne pjesme: "Sinoć sam prvi put bila na njoj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene