Htio si je dati priliku

Bivši seks simbol otužnom pojavom i izobličenim licem izaziva zgražanje, a estetskim zahvatima podvgrnuo se iz nekoliko razloga

Mickey Rourke Mickey Rourke Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke - 1 Mickey Rourke - 2 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke Galerija

Mickey Rourke snimljen je nakon dužeg vremena na ulicama Beverly Hillsa, a i ovog je puta sve sablaznio svojim izgledom.

Holivudski glumac Mickey Rourke snimljen je u Beverly Hillsu i to nakon što se neko vrijeme nije pojavljivao u javnosti, no rijetki su ga uspjeli prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Mickey Rourke (Foto: Profimedia) velika šteta! Baš je teško gledati što je učinio od sebe, a nekad je mamio uzdahe svojom ljepotom i seksi scenama

70-godišnji Mickey pokazao je pritom svoje nove svijetle pramenove na kosi, ali i potpuno izobličeno lice, na kojima su trag ostavile brojne estetske operacije. Snimljen je kako napušta jedan od tamošnjih hotela sa svojim prijateljem i pjevačem Krisom Kristoffersonom.

Legendarni glumac posljednjih godina privlači veliku pažnju svojim otužnim izgledom i licem koje je ostalo unakaženo nakon brojnih estetskih zahvata, kojima se podvgrnuo iz nekoliko razloga. 

Nekad zgodnog glumca brojne obožavateljice i danas pamte po erotskoj drami "Devet i pol tjedana", u kojem je zaigrao s jednako atraktivnom kolegicom Kim Basinger i odradio nekoliko seksi scena, a početkom 90-ih glumio je akcijskim hitovima "Harley Davidson i Marlboro Man" s holivudskim facama Don Johnsonom i Tomom Sizemorom.

No1991. godine iznenada se odlučio profesionalno baviti boksom, koji je amaterski trenirao kao tinejdžer. Tada 39-godišnji Rourke objasnio je da nema poštovanja prema sebi kao glumcu i da ima osjećaj kao da samog sebe uništava. Tijekom boksačke karijere podlegao je mnogim ozljedama među kojima su slomljeni nos, slomljeni nožni prsti i rebra, razdvojeni jezik i jako natučeni obrazi. Usto je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

"Htio sam si dati priliku, testirati sebe fizički dok još imam vremena", osvrnuo se Mickey na svoju boksačku karijeru. Zbog svih ozljeda lica morao je na plastične operacije u kojima su mu radili rekonstrukciju, a njegovo stanje je nazvano jako unakaženim.

U međuvremenu se vratio i glumačkom svijetu, no umjesto njegovih uloga i vještina, Mickey u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravljao lice zbog boksačkih ozljeda, postao je ovisan o operacijama i botoksu kojima je htio postići mladoliki izgled, a nakon toga često šokira transformacijom.

Mickey je dva puta bio u braku, prva supruga mu je bila Debra Feuer s kojom se oženio 1981., a razveli su se osam godina kasnije. Nakon toga je šest godina bio u braku s manekenkom Carré Otis. Supružnici su svojedobno privlačili pozornost javnosti jer je procurila snimka njihovog seksa. Vjenčali su se u lipnju 1992., a dvije godine kasnije je Mickey bio optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz", no razveli su se krajem 1998.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +17 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia - 1 Odele Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia +4 Belinda Cape i Odele Ventimiglia Celebrity Kći glumca iz kultne serije preminula u 26. godini, prije samo tri mjeseca postala je majka: "Srca su nam slomljena"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene