Ima 62 godine

90-ih je kao Žena mačka mamila uzdahe u uskom kostimu od lateksa, a čini se da bi joj i danas dobro pristajao

Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +0 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Galerija

Michelle Pfeiffer u jednom od posljednjih intervjua koje je dala ovih dana otkrila je kako je spremna za povratak u ulogu Žene mačke.

Holivudsku glumicu Michelle Pfeiffer mnogi pamte po legendarnoj ulozi Žene mačke u jednom od kultnih filmova o Batmanu s početka 90-ih godina, a ona sada priznaje kako ne bi imala ništa protiv ponavljanja te uloge.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi čuvaju Gotham! Ponavlja se 1989. godina - Evo kako je tada završilo!

Danas 62-godišnja Michelle utjelovila je Ženu mačku iliti Selinu Kyle 1992. godine u filmu Tima Burtona "Batman se vraća" i sada kaže kako čeka da joj netko samo postavi pitanje kada će se vratiti u crni lakirani kostim i navući kandže na ruke.

"Spremna sam za to, ali me još nitko nije pitao", izjavila je glumica za intervju Screen Rent nakon što se pojavila vijest da će Michael Keaton reprizirati svoju ulogu Batmana u jednom od nadolazećih filmova, čije bi snimanje trebalo početi u travnju ove godine.

Naravno da su obožavatelji to dočekali s velikim odobravanjem i nadaju se da će Warner Bros kontaktirati s Michelle i dati joj priliku da je ponovno gledamo u kultnoj ulozi. Inače, riječ je Flash projektu s više dobro nam poznatih likova uključujući Keatona, ali i Benna Afflecka kao Batmana odnosno Brucea Waynea.

Redatelj Andy Muschietti nedavno je ispričao kako će to funkcionirati.

"Film će predstaviti priču koja podrazumijeva jedinstveni svemir u kojem vrijede sve kinematografske iteracije koje smo već prije vidjeli. Inkluzivno je u smislu da govori o svemu što ste već vidjeli, ali i o onome što ćete tek vidjeti, da sve postoji u istom ujedinjenom svemiru", ispričao je Andy.

Osim Michelle kroz povijest smo u ulogama žena mačaka gledali Anne Hathaway i Halle Berry, a u novom "Batmanu" čija je premijera predviđena za 2022. godinu glumit će ju Zoe Kravitz.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene