ostala dobra sa žirijem

Osvojila je simpatije gledatelja MasterChefa kao najmlađa kandidatkinja u svojoj sezoni, a evo kako izgleda danas i što radi!

Maja Mandić Maja Mandić Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Mandić - 8 Maja Mandić - 9 Maja Mandić - 10 Maja Mandić - 11 Maja Mandić - 12 Maja Mandić - 13 Maja Mandić - 14 Maja Mandić - 15 Maja Mandić - 16 Maja Mandić, bivša kandidatkinja MasterChefa +8 Maja Mandić - 4 Galerija

Maja Mandić na svom Instagram profilu objavljuje razno razna primamljiva jela, a gostuje i na mnogim kulinarskim događajima.

Maja Mandić nakon što je napustila popularni kulinarski show "MasterChef" 2021. godine, nije prestala vjerovati u sebe i svoju ljubav prema kuhanju. 

Na svom Instagram profilu otkrila je koliko i dalje uživa u kuhanju, a svakodnevno objavljuje i razne specijalitete koje priprema. Sudeći po objavama, čini se kako Maja više preferira slana jela, nego slastice.

Pohvalila se i kako često gostuje na događajima vezanim uz hranu pa su joj tako na jednom društvo pravili i članovi žirija spomenutog showa Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

Također, Maja se na društvenim mrežama odlučila prisjetiti jednog urnebesnog trenutka iz dana kada se natjecala u MasterChefu. Riječ je o trenutku kada je Maja udarala tavom po smrznutim brokulama i na taj način ih "tostirala", čime je ostavila u čudu svu trojicu članova žirija, a njoj je pomoglo da se riješi stresa koji je u tom trenutku imala.

"Definitivno najdraže kuhanje ikad, ali ne bi bilo da nisam imala tako dobru osobe i kuhara pored sebe. Najbolja uspomena iz MasterChefa, jer ipak šta je igra ako nije zabavna", napisala je Maja u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Mandić (@maja__mandic)

"Maja kraljice", "Legendarna si", "Vrati se u MasterChef", "Maja kraljica MasterChefa", pisali su joj pratiteji u komentarima. 

Maja je nakon ispadanja za naš portal otkrila i po čemu će pamtiti svoje sudjelovanje u showu.

"Svoje sudjelovanje u MasterChefu sigurno ću pamtiti po isprobavanju pripreme meni novih namirnica i jela, ali i po odličnoj atmosferi u vili. Izrazito mi je žao što sam ispala, ali sam jako ponosna što sam ušla u top 15", priznala nam je bila Maja.

Je li to što je bila najmlađa kandidatkinja u showu smatrala prednosti ii manom?

"To što sam bila najmlađi kandidat mi je često išlo u korist. Svi su imali strpljenja pomoći mi i od njih sam puno naučila. Na početku sam se osjećala nesigurno zbog godina, no s vremenom sam se stopila među ostale kandidate", otkrila nam je tada Maja.

Možda se Maja opet odluči prijaviti na neku od sljedećih sezona MasterChefa.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - kćer Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 8 +25 Lana Klingor Mihić - 1 Celebrity Lana Klingor Mihić pohvalila se svojom najstarijom kćeri koja neodoljivo podsjeća na nju: "Sve moje najbolje počinje s tobom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene