Prošlo je 38 godina!

Sjećate se ovog urnebesnog dvojca iz kultne "Policijske akademije"? Evo kako danas izgledaju i što rade!

Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait Bobcat Goldthwait Bobcat Goldthwait i Jimmy Kimmell Bobcat Goldthwait Tim Kazurinsky Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait - 3 Tim Kazurinsky Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait - 1 Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait - 2 +0 Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait Galerija

Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait pojavili su se u "Policijskoj akademiji" davne 1985. godine, a njihove zgode i danas se dobro pamte.

Kultna komedija "Policijska akademija" jedna je od najgledanijih i najuspješnijih svih vremena čiji su glumci nasmijavali gledatelje u nekoliko nastavaka, no većina njih u javnosti danas rijetko pojavljuje.

Iako je bila puna upečatljivih i osebujnih likova, među njima su se definitivno istaknuli danas 74-godišnji Tim Kazurinsky koji je glumio kadeta Sweetchucka i 61-godišnji Bobcat Goldthwait kojeg pamtimo kao člana opaka ulične bande Zeda. Njih dvojica se i danas druže i prijatelji su, a iako ih ne viđamo često na društvenim događanjima, zapravo su aktivni, a jedno od njihovih posljednjih pojavljivanja u javnosti bilo je prije nekoliko mjeseci na jednom prosvjedu u Chicagu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bobcat Goldthwait (@bobcatgoldthwait)

Tim se može pohvaliti uspješnom glumačkom karijerom, koju je prvenstveno ostvario na velikom platnu. Svoju glumačku karijeru započeo je dobivajući uloge u filmovima kao što su "Policijska akademija 2: Njihov prvi zadatak" (1985.) sa Steveom Guttenbergom i komedija "Kontinentalna podjela" (1981.) s Johnom Belushijem i "Susjedi" (1981.).

Bio je nominiran za nagradu Primetime Emmy za "Saturday Night Live" 1984. godine, a upravo ga je to priznanje potaknulo da se pojavi u akcijskoj komediji "Police Academy 2: Their First Assignment". Nastavio je glumiti u "Police Academy 3: Back in Training" (1986.), "Police Academy 4: Citizens on Patrol" (1987.) i u "Hot to Trot" (1988.).

Film je nastavio biti njegova velika strast, a zapažene uloge ostvario je u "Plump Fiction" s Julie Brown, "Poor White Trash" sa Seanom Youngom i drami "Roll Bounce" s Bow Wowom.

Aktivan je na svom profilu na Instagramu na kojem ga prati gotovo tri tisuće ljudi, a i dan danas se bavi glumom.

Njegov prijatelj Bobcat proslavio svojim povremeno kreštavim glasom tijekom svojih standup komedija i nekih filmskih uloga od kojih je uloga Zeda bila najzapaženija. On i njegov kolega iz razreda, Tom Kenny, nastupali su kao komičarski duo, predstavljajući se kao "Bobcat and Tomcat", nakon čega je on postao poznat kao solo stand-up komičar i imao je tri televizijska specijala u 1980-ima: "Bob Goldthwait - Je li takav cijelo vrijeme?", "Večer s Bobcatom Goldthwaitom: Podijelite toplinu" i "Meat Bob".

Goldthwaitova prva veća filmska uloga bila je u Policijskoj akademiji 2, a reprizirao ju je u sljedeća dva filma iz serijala. 1993. godine radio izvodio je stand-up materijal kao predgrupa Nirvani na njihovoj posljednjoj sjevernoameričkoj turneji, nekoliko je puta gostovao u talk show emisijama kao i u humorističnim programima uključujući "The Ben Stiller Show".

2003. godine počeo je režirati show "Jimmy Kimmel Live!", otkako se pridružio ekipi gledanost je porasla na 2 milijuna gledatelja preko noći, a brojke su porasle za gotovo 50% mladih gledatelja.

Bobcat se 1986. godine vjenčao s Ann Luly 1986. s kojom je dobio dvoje djece, a razveli su se 1998. godine. u dobi od 24 godine. Jedno vrijeme bio je zaručen za svoju kolegicu iz filma "Unhappily Ever After", Nikki Cox, no par se razišao.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 +33 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Zanimljivosti Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Sin Franke Batelić Viktor +23 Franka Batelić - 1 Zanimljivosti Vila Vedrana Ćorluke i Franke Batelić osvojila svjetsku nagradu, pogledajte kako izgleda njihov luksuzni dom koji je sve očarao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene