Baš se promijenio!

Sjećate se njega? Ostao je poznat po mnogima najdražem sitcomu, a sad se u 50. godini pohvalio sretnim vijestima!

Josh Radnor u ''Kako sam upoznao vašu majku'' Josh Radnor u ''Kako sam upoznao vašu majku'' Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Radnor - 11 Josh Radnor - 13 Josh Radnor - 7 Josh Radnor - 5 Josh Radnor - 4 Josh Radnor - 2 Josh Radnor - 10 Josh Radnor - 9 Josh Radnor - 8 Josh Radnor - 3 +18 Josh Radnor - 4 Galerija

Glumac Josh Radnor, zvijezda serije ''Kako sam upoznao vašu majku'', vjenčao se s kliničkom psihologinjom Jordanom Jacobs u 50. godini, a sretne vijesti i fotografije koje oduzimaju dah podijelio je na društvenim mrežama.

Glumac Josh Radnor proslavio se u seriji ''Kako sam upoznao vašu majku'' kao Ted Mosby, a od tada se u svega desetak godina u skladu s njima i promijenio. Osim što je dobio nekoliko sijedih i sitno kilograma te pustio bradu, Josh se sada pohvalio i još jednom novošću.

Naime, u 50. godini stao je pred oltar s partnericom Jordanom Jacobs, a sretne vijesti podijelio je na Instagramu uz predivne vjenčane fotografije nastale u snijegu.

''Oženio sam se! Prije dva tjedna. U laganoj mećavi. Bio je to nevjerojatno emotivan vikend ispunjen snježnim blaženstvom. Zahvalan sam tolikim ljudima što su došli na imanje Cedar Lakes kako bi bili s nama. Ali najviše sam zahvalan Jordan. Ne mogu vjerovati ogromnoj sreći da ovu izuzetnu ženu mogu zvati svojom suprugom'', napisao je glumac.

Par se vjenčao 6. siječnja na imanju Cedar Lake u dolini Hudson u New Yorku, a ceremoniju nije pokvarila niti mećava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Radnor (@joshradnor)

''Gledam u beskraj tvojih zelenih očiju, i znam da to što se do sada nisam oženio nije bilo zbog nekog razočaranja.Istina je da se nisam oženio do sada jer sam čekao tebe'', rekao je Josh svojoj supruzi u zavjetima, prenosi New York Times.

Josh i Jordana upoznali su se na meditaciji zvukom u veljači 2022. godine, a jednom prilikom je za New York Times progovorio o tome što je osjećao kada ju je prvi put ugledao.

''To je ona, to je tvoja žena'', rekao je Radnor.

Podsjetimo, Josh je bio jedan od glavnih glumaca u seriji ''Kako sam upoznao vašu majku'' koja se emitirala od 2009. do 2014. godine.
Osim što je uspješan glumac, Radnor se bavi i glazbom, ali i meditacijom koja ga je i spojila s njegovom suputnicom.

Veću slavu nakon ''How I Met'' nije doživio, a glumio je još u ''Liberal Artsu'', ''Happythankyoumoreplease'' i ''Not Another Teen Movieju''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Radnor (@joshradnor)

Kako je izgledao nekad i kako izgleda danas pogledajte u našoj galeriji.

Iako ga danas više ne krasi glatko lice i tamna kosa, Josh i dalje ima prepoznatljiv osmijeh, a vi nam recite svoje mišljenje:

Josh s bradom i prosijedom kosom je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny - 1 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović +27 Maja Lena Lopatny Celebrity Lijepa kći naše glumice oglasila se prvi put nakon vijesti da je u slatkom iščekivanju, trudnička uživancija već je krenula!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 +18 Martina i Niko Dalić - 5 Celebrity Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene