prepoznajete li je?

Naša pjevačica prisjetila se svojih glazbenih početaka pa prozvala gradonačelnika koji je tada nije htio podržati: "Nije me to spriječilo!"

Iva Ajduković Iva Ajduković Facebook/Screenshot 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković Iva Ajduković +9 Iva Ajduković Galerija

Iva Ajduković objavila je svoj video iz djetinjstva pa je otkrila i da je bivši gradonačelnik Sinja tada nije htio podržati na njezinom glazbenom putu.

Pjevačica Iva Ajduković prisjetila se svojih glazbenih početaka.

Na svojem profilu na Facebooku podijelila je svoju snimku iz djetinjstva na kojoj pjeva pjesmu Zorice Kondže dok je bila u grupi Stijene Ja sam more, ti si rijeka, a otkrila je i da tada nije dobila podršku od gradonačelnika Sinja.

"Ja s 12 godina. Sićam se da mi bivši gradonačelnik Mate nije htio potpisat papir da nastupim na nekom međunarodnom natjecanju, niti me htio podržat, a ka grad je to triba poslat da bi ja mogla otić! Nisam nikad otišla radi Mate, al nije me to spriječilo da živim od onoga za što sam se rodila", napisala je Iva.

"Koji stav i glas s 12 godina", "Bravo Iva! Nikad se ne odustaje od svojih snova! Predivna", "Uspila ti i bez Mate. Bravo Ive", neki su od brojnih komentara podrška koje je dobila.

Javnost je Ivu Ajduković upoznala u showu Nove TV "Showtime" 2007. godine, u kojem je tada pobijedila Franka Batelić. Kasnije se pojavila u još jednom glazbenom natjecanju, nakon čega je izgradila glazbenu karijeru, a zadnja pjesma koju je objavila je "Praštam ti", u čijem se spotu pojavljuje i njezin suprug.

Iva se u srpnju 2017. godina u svojem rodnom Sinju udala za dugogodišnjeg dečka Marka Marovića, s kojim danas ima i petogodišnju kći Luciju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Munn Olivia Munn Olivia Munn Olivia Munn +4 Olivia Munn Celebrity Nakon što je zablistala na Oscarima, glumica otkrila da joj je dijagnosticiran rak: "Trudila sam se da me ljudi vide dok imam energije"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene