pala u zaborav

Sjećate se Super Silve? Zvali su je kraljicom skandala, imala je zaručnicu, a onda je samo nestala iz javnosti!

Super Silva Super Silva Marko Lukunić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Super Silva - 1 Super Silva - 2 Super Silva - 3 Super Silva - 4 Super Silva - 5 Super Silva - 6 Super Silva - 7 Super Silva - 8 Super Silva - 9 Super Silva - 10 +4 Super Silva - 11 Galerija

Silvija Mišanović, poznatija kao Super Silva, nekad je žarila i palila domaćom scenom, no posljednjih godina uspješno se skriva od javnosti i malo se toga zna o njoj.

Folk-pjevačica Silvija Mišanović, poznatija kao Super Silva, jedno je vrijeme bila jako popularna te je slovila i kao kraljica skandala.

"Živi brzo, umri mlad", "Prijatelji", "Baraba" neki su od hitova s kojima je ova rođena Tuzlanka nekoć žarila i palila domaćom scenom, no onda je samo nestala iz javnosti.

Silvija je prije 15 godina imala tešku prometnu nesreću u kojoj je dobila 20 fraktura, potres mozga, stradala joj je kralježnica, a zdjelica bila slomljena. Liječnici su imali crne dijagnoze kako Silvija više neće moći hodati, no ona se uspjela oporaviti.

Oporavak je bio dug i težak, no ni tu nije bio kraj problemima. Silvija je pala u depresiju, a borila se i s anoreksijom, zbog čega se u potpunosti povukla s estrade.

"Nisam više mogla podnijeti taj estradni život. Morala sam se povući na neko vrijeme, doći k sebi i ozdraviti. Namjerno sam se povukla. Bilo mi je dosta razvlačenja na sve strane. Stalno su me pratili nekakvi skandali. Osjećala sam se kao marioneta. Nisam mogla to psihički podnijeti", ispričala je u svojem zadnjem intervjuu, koji je 2019. godine dala za 24 sata, a progovorila je i o mogućem povratku na scenu.

"Nisam sigurna bih li se vratila na scenu, ali moram zbog egzistencije, a i nedostaje mi taj život. Možda nisam trebala skroz nestati toliko dugo", kazala je.

Tada je otkrila i da je izgubila svaki kontakt s bivšom zaručnicom Brunom Matijaš, s kojom je svojevremeno punila medijske stupce, a 2010. se pisalo da se Bruna iselila iz zajedničkog stana kad je doznala da je Silvija trudna.

Dugo se nije znalo ni gdje Silvija živi, no nedavno su se pojavile informacije da posjeduje malu garsonijeru u zagrebačkom kvartu Sloboština, ali kako se ipak nije vratila na scenu, nije poznato čime se trenutačno bavi.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ Willam s djecom Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton +13 Princ George, princ William i Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Princ William i Kate naslijedili imanje za kojim je tragano čak 40 godina, evo kako izgleda seoska idila koja se izdvaja od svih!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 +9 Britney Spears - 4 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene