Službeno potvrđeno

Zavladala histerija: 'Vjerovale smo ti, Zayn. Izdao si nas!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bend One Direction očito je - promijenio smjer.

Zayn Malik, jedan od članova popularnog britanskog boy benda One Direction, danas je objavio kako napušta bend koji ga je proslavio. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nije birao riječi Poznati pjevač nije birao riječi - mlađem kolegi poručio: 'Ti si je**** idiot'

Tračevi o prevari teško mu pali - Odlazi iz benda!

U objavi na Facebook stranici grupe, Zayn je objasnio razloge odlaska:

'Moj život s One Directionom bio je više od onog što sam ikada mogao zamisliti. No, nakon pet godina, mislim da je pravo vrijeme da napustim bend. Želim se ispričati fanovima ako sam ovime nekoga razočarao, ali moram učiniti ono što je ispravno u mome srcu. Odlazim jer želim biti normalan 22-godišnjak i živjeti mirnim životom daleko od javnosti'. 

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as...

Posted by One Direction on Wednesday, March 25, 2015

BBC prenosi kako su preostali članovi benda tužni jer Zayn odlazi, no poštuju njegovu odluku.'Zaynu želimo sve najbolje u budućnosti. Nas četvero nastavljamo dalje. Veselimo se snimanju novog albuma i nadolazećim koncertima na turneji', poručio je sada četveročlani One Direction.  

Reakcije nisu ništa manje dramatične, a već su počele kružiti na društvenim mrežama. Neke obožavateljice jako je pogodila na Zayneova odluka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene