Osvoji put u Pariz

Vanda Winter kao Twingospođica - Kada sumnjaš, izaberi crveno!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša poznata pjevačica i glumica ima svoju omiljenu boju. Crvena je njezin odabir i kada je novi Renault u pitanju! Uključi se i ti i osvoji put u Pariz!

U povodu dolaska novog twinga na hrvatsko tržište Renault je pokrenuo urbanu društvenu igru ‘Twingospođice’ u kojoj glavnu ulogu imaju četiri twinga i četiri slavne vozačice koje su predvo­dnice četiriju timova koje čine po tri djevojke, a natjecat će se u virtualnom i stvarnom svijetu. Vanda Winter izabrala je CRVENU - koju boju vi birate? 

Pogledaj i ovo showbuzz Sve napetije Drugi Twingo izazov u Rijeci: Novi zadaci za Twingospođice

Anamarija je i novo lice Renault Twingospođica, a njezin omiljeni je bijeli Twingo

Uključite se i vi na nagradni natječaj na kojeg se mogu prijaviti zainteresirane 'gospođice' - dvije prijateljice mogu osvojiti put u Pariz! #crvenitwingo Prijaviti se možete na twingospodice.hr.

 

Novi Twingo oživljava duh izvornika i utjelovljuje „zaigranu” laticu Renaultove strategije dizajna. Oblikovan je u duhu konceptnih automobila Twin’Z i Twin’Run predstavljenih početkom 2013. Njegov šaren, razigran karakter nadahnut je nasljeđem svojih prethodnika. Boje su posvuda, iznutra i izvana, čak i na mnogobrojnim pretincima za odlaganje raspoređenim po cijeloj unutrašnjosti.

'Novi Renault Twingo nadahnut je ne samo izvornim Twingom nego i Renaultom 5. On predstavlja suvremen pristup konceptu gradskog automobila s naglaskom na inovacije u dizajnu i konstrukciji. Novi Twingo zabavan je, razigran i lepršav automobil. Iznimno je upravljiv, prostran i izrazito praktičan. Jedva ćete čekati sjesti za volan i odvesti se', izjavio je Laurens van den Acker, šef odjela za industrijski dizajn, Renault.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene