vrući performans

Što će reći Martina? Twerkerica Sarah objavila vrući video: "Lomiš, kraljice"

Sarah Seifert (FOTO: Instagram) Sarah Seifert (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (FOTO: Instagram) Sarah Seifert (FOTO: Anamaria Batur) - 2 Sarah Seifert (Foro: Pixsell) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert (Foro: Instagram) Galerija

Twerkerica Sarah Seifert vrućom je snimkom počastila svoje obožavatelje.

Nakon nastupa na Supertalentu karijera twerkerice Sare Seifert krenula je uzlaznom putanjom. Mlada Vukovarka sve češće nastupa po klubovima u kojima se nerijetko najavljuje kao zvijezda večeri.

Pogledaj i ovo showbuzz Video s priprema Njeno mrdanje guzom diglo je puno prašine! Evo kako se Sarah priprema za polufinale

Svojim nastupima dovodi atmosferu do usijanja, a to dokazuje i snimka jednog nastupa koju je Sarah objavila na svom Instagramu. "Luda bila i ostala", napisala je Seifert pored vruće snimke koja je do sada pregledana 9000 puta.

Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Foto: PR

"Lomiš, kraljice", "Idemo, samo naprijed", "Wow", "Savršenstvo", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod videa. Kritika ovog puta nije bilo, no čak i da jest, Sarah je i na njih navikla. Pogotovo nakon "okršaja" s Martinom Tomčić koja nije krila zgražanje Sarinom točkom.

Nastup u showu koji ju je proslavio podigao je toliko prašine da su se čak i britanski mediji raspisali o njoj. A to joj je i bio cilj jer, kako je najavila, Sarah uskoro planira napustiti Hrvatsku.

 

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene