Što drugi misle, djeca kažu

Klinci o ‘pipl mast trast as’ i Bandiću ‘cirkusantu’!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za koga to naši klinci misle da je predsjednik, tko je cirkusant, a tko gradonačelnik New Yorka? Saznajte u prilogu ovotjedne Scene!

Ovaj tjedan se nismo uputili u Sabor već u dječji vrtić Limač gdje smo željeli saznati što to 5-godišnjaci znaju i misle o našim političarima. Dorijan Elezović pokazao je klincima slike naših poznatih političara, a oni su njemu rekli što misle tko je na fotografiji.

Pogledaj i ovo showbuzz VIDEO Pogledajte što vas čeka u ovotjednoj Sceni

Dorijan im je prvo pokazao fotografiju ministra Slavka Linića. 'To je predsjednik', 'Meni izgleda kao Sanader', 'To je predsjednik Hrvatske Ivan Kostelić', bili su samo neki od odgovora.

Druga fotografija po redu bila je ona Jadranke Kosor. 'Bavi se politikom', 'Ona ljudima govori da budu dobri i da slušaju Boga', rekla su djeca iz vrtića.

>> Pjesma o Ingrid: 'Speaking fluent kao da je učila from Jaca'

Kada je u pitanju bio Željko Kerum, asocijacije su bile sljedeće: 'To je gradonačelnik New Yorka', 'On stalno ljudima govori da vjeruju Bogu i onoj curi koja viče 'pipl mast trast as''.

Nakon što su ugledali fotografiju Ive Josipovića, odmah su ga prepoznali i malo drugačije imenovali. 'To je gradonačelnik Hrvatske', 'Ima bijelu kosu jer je star, jer je dedek'

Na red je došla i Vesna Pusić. 'Ja mislim da je to ona koja se udala za gradonačelnika', 'Ja mislim da sam je vidio u crkvi', 'Vidim po prstenima. Ona moli ljude da budu dobri', poručili su veseli 5-godišnjaci.

Nismo mogli zaobići ni Milana Bandića! 'On je cirkusant', 'Dobar je i pošten' – djeca su i za kraj poručila već poznatu rečenicu 'pipl mast trast as'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene