Fanovi tužni

Uzima pauzu: Slavna pjevačica povlači se s poznate društvene mreže

Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez, The Weekend (Foto: Getty) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston, Selena Gomez (Foto: Getty Images) Galerija

Selena Gomez objavila je kako se povlači s Instagrama, i to već drugi put.

Strane zvijezda, kao i domaće, s vremena na vrijeme odluče prekinuti sve aktivnosti na društvenim mrežama i time rastužiti vjerne obožavatelje. Među njima je i Selena Gomez, koja je posljednjom objavom na Instagramu najavila pauzu od te popularne društvene mreže.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Poput Severine i Jelene Perić Hrvat koji nije "sjeo" baš svima dostigao milijun obožavatelja na Instagramu

I to joj nije prvi put. 26-godišnja pjevačica tek se nedavno vratila na Instagram, ali ponovno se odlučila povući kako bi mogla živjeti svoj život.

Odluku je obznanila objavivši selfie i nije poznato što ju je na to navelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Raspoloženje (gledala sam se u ogledalu, izgledam kao idiot!) Izvještaj: Radim pauzu od društvenih mreža. Ponovno. Koliko sam zahvalna na glasu koji društvene mreže daju svakom od nas, jednako sam zahvalna što imam mogućnost učiniti korak unatrag i živjeti život u sadašnjosti trenutka koji mi je dan. Samo zapamtite, negativni komentari mogu povrijediti svačije osjećaje. Očito", napisala je Selena i dala tek naslutiti pravi razlog spornog povlačenja.

Na instagramu je prati više od 143 milijuna pratitelja, što ju čini jednom od najpopularnijih zvijezda na Instagramu, svojevremeno je objasnila da uzima običnu pauzu jer želi živjeti u stvarnom svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Nisam na internetu. Nisam bila mjesecima. Nemam ni lozinku za Instagram. Nemam aplikacije za uređivanje fotografija na mobitelu.

Selenina odluka o povlačenju s Instagrama, razočarala je i rastužila njezine brojne pratitelje koji su je u komentarima molili da se ipak predomisli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene