Posebne haljine

Novi hrvatski dizajn: Dame vole Aleksandra Žarevca!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zadnju večer ovosezonskog FASHION.HR-a obilježila je revija Ivice Klarića povodom 10 godina njegova rada, ali osim te revije, najviše se čekala revija mladog talentiranog dizajnera Aleksandra Žarevca!

Modni dizajenr Aleksandar Žeravac ove je godine po prvi puta predstavio i svoje muške komade koji su uz ženske izazvali ovacije publike, ali i šok jer je svoj rad zaokrenuo za 180 stupnjeva, te se odmahnuo od romantičnih haljina i prikazao kožu, pletivo, martensice i jednu suvremenu rock djevojku koju u stopu prati njen muškarac.

Pogledaj i ovo Anita Dujić ide njezinim stopama Anita Dujić u preslatkom društvu stigla je na event Izabel Kovačić koja ni sama nije skrivala oduševljenje njezinom pratnjom

>>  Domaća dizajnerica koju Hrvatice obožavaju!

Koliko je omiljen među modnom publikom dokazuje i činjenica da je jedini dizajner uz Aleksandru Dojčinović preko čije revije su u prvim redovima sjedale dame u kreacijama s njegovim potpisom.

Hrvatska blogerica Barbara Repe ovoga je puta oduševila sve prisutne odabirom haljine. Haljina koju je nosila na reviji Aleksandra Žarevca. Istu je na reviji LIFT prije nekoliko godina nosila Vedrana Linardić.

Urednica portala LaCouture.hr, Korana Marović odlučila se također za jedan od popularnijih modela prošle kolekcije Aleksandra Žarevca. Haljinu je također nedavno nosila i poznata manekenka i blogerica Anita Dujić.

Za haljinu mladog dizajnera odlučila se i poznata joga instruktorica Diana Tihić koja je cijeli izgled podigla unikatnom ogrlicom blogerice Barbare Repe. Haljinu koju je Diana nosila nije nepoznanica modnoj sceni jer ju je također prošetala i poznata glumica Judita Franković.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene