Nevjerojatan video!

Sve je izgledalo kao erotski show, ali onda… Publika nije prestajala vrištati od oduševljenja!

Supertalent (FOTO: Youtube) Supertalent (FOTO: Youtube) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent (FOTO: Youtube) +0 Supertalent (FOTO: Youtube) Galerija

Mongolski Supertalent show iznjedrio je dvojicu mladića koji će vas oduševiti.

Sve je izgledalo kao da će publiku zapaliti seksi nastupom, ali Ts. Enkhtuul i B. Namdavaa na kraju su izveli show koji nikoga nije ostavio ravnodušnima.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Dvojica prijatelja imaju nevjerojatan talent prerušavanja u različite likove, od ljudskih do životinjskih, a transformacije su toliko dobre da je publika cijelo vrijeme vrištala.

Dečki su se prijavili na mongolsku inačicu projekta Supertalent i nisu pogriješili. Toliko su oduševili publiku da su mogli i duže nastupati, nikome ne bi bili dosadni.

Sve je krenulo s plesom i golišavim muškim tijelima, ali kada su se dečki premazali bijelom pjenom, cijeli je show dobio posve drugu dimenziju. Uostalom, pogledajte video, pa će vam biti jasno o čemu govorimo.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta. Prvu epizode nove sezone ne propustite ovu nedjelju na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene