Miss svijeta 2013.

Lijepa Filipinka uzela krunu: 'Bit ću vaša Miss svijeta zauvijek!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

63. po redu izbor za Miss svijeta održao se u subotu poslijepodne u Indoneziji. U konkurenciji od 131 djevojke pobjedila je Miss Filipina, Megan Young.

Tijekom subote poslijepodne izbor za Miss svijeta održao se u Indoneziji, a titulu najljepše odnijela je Miss Filipina.

Titulu je odnijela Miss Filipina Megan Young, drugo mjesto pripalo je Miss Francuske Marine Lorphelin, a treće Miss Gane Carranzar Naa Okailey Shooter!

Pogledaj i ovo Lucija Begić ima li hrvatska šanse? Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

>> Nekadašnja Missica svojom ljepotom oduševila Turke

'Hvala, vam! Bit ću vaša Miss svijeta zauvijek!', rekla je ljepotica te potom dodala: 'Želim svijetu pokazati kako su ljudi u mojoj zemlji vrijedni radnici. Želim također pokazati ljudima istinske vrijednosti humanitarstva tako da zajedno možemo pomoći društvu u kojem živimo', izjavila je. Valja istaknuti kako je Miss Filipina vrlo odgovorna mlada djevojka koja se za mlađeg brata i sestru brine otkako joj se majka preselila u SAD.

Favoritkinja od početka natjecanja


Velika favoritkinja od samog početka, 23-godišnja studentica digitalnog filma koja sebe vidi kao buduću uspješnu redateljicu, lijepa Megan osvojila je naklonost žirija ne samo svojim izgledom već i brojnim talentima koje je tijekom prednatjecanja pokazala.

Prva pratilja - šarmantna Miss Francuske Marine Lorphelin, 20-godišnja studentica medicine i nekada uspješna gimnastičarka i atletičarka koja želi postati pedijatrica.

Lentu druge pratilje odnijela je prekrasna 23-godišnja Miss Gane Carranzar Naa Okailey Shooter, također studentica medicine, sudionica brojnih humanitarnih akcija provođenja zdravstvene zaštite u ruralnim dijelovima Gane.

Naša Lana Gržetić nije ušla u Top 20

Miss Hrvatske Lana Gržetić izgledala je fenomenalno - zablistala je na 'paradi nacija' u zanosnoj večernjoj toaleti Dies Gaudii, a u točki 'plesačice svijeta' nosila je zanimljivu haljinu Juraja Zigmana. Unatoč sjajnoj izvedbi i pojavnosti, Lana nije ušla u top 20 finalistica, ali u Direkciji izbora nisu nimalo nezadovoljni.

'Lana je uložila iznimne napore tijekom svog boravka na Baliju, dala je sve od sebe da se što bolje plasira i bila je izuzetno marljiva u svim aktivnostima kao i u svakodnevnoj komunikaciji s nama. Cijelo vrijeme je bila među prvih 50 i, iako još uvijek nemamo službene rezultate, vjerujemo da je tu poziciju zadržala i danas u završnici. Naš tim je po prvi put u ovom sastavu radio izbor za Miss Hrvatske i doista smo zadovoljni postignutim, osobito kada uzmemo u obzir vremenske rokove koji su nam bili na raspolaganju. Najveću zaslugu za predivnu sliku Hrvatske koja je danas poslana diljem svijeta ima Lana Gržetić i njen očaravajući osmjeh', kaže direktorica izbora Maja Kuljiš.

Za nekoliko dana naša predstavnica se vraća u Hrvatsku i, osim školskih obaveza, očekuju je brojne aktivnosti u sklopu Miss Hrvatske.



>> Miss Kosova favoritkinja, cure iz bivše 'Juge' nisu joj 'ni do koljena'!

Miss svijeta po izboru gledatelja je  Miss Gibraltara

Ovogodišnje natjecanje vodila je Jennifer Reoch koja se i sama 2011. godine natjecala za Miss svijeta, a uz nju je bio i Kamal Ibrahim. Ceremonija je otvorena nastupom grupe Blue i njigova hita 'Break My Heart'.

Nakon toga su djevojke iz cijelog svijeta predstavljene gledateljima nakon čega su nastupili razni izvođači s Balija.

Nakon toga su se djevojke prošetale i u večernjim haljinama, posebnu pažnju privukla je Miss Indije koja se umalo spotaknula na svoju haljinu!

Miss Nepala, Ishani Shresta dobila je titulu 'Ljepota sa svrhom', a potom je žiri izabrao i top 10 natjecateljica za polufinale:

1. Miss Filipina
2. Miss Brazila
3. Miss Autralije
4. Miss Francuske
5. Miss Nepala
6. Miss Engleske
7. Miss Indonezije
8. Miss Španjolske
9. Miss Jamajke
10. Miss Ghane

Ubrzo nakon toga proglašeno je i Miss svijeta po izboru gledatelja, a titula je pripala Miss Gibraltara, Maroui Kharbouch.


Prijenos uživo sa Balija možete pratiti OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene