Bravo, bravo

Još jedan uspjeh domaćeg benda u Americi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Dobar zvuk, daleko se čuje' - Tako bi u jednoj rečenici opisali lijepe vijesti vezane uz bend Lollobrigida.

Pjesma Lollobrigide 'Bivša cura' prešla je internetskim kanalima značajan put preko Atlantika i došla do kreativaca u Concept Farmi koji rade seriju kratkih video spotova za modni brend Century 21 iz New Yorka.

Pogledaj i ovo Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Sve za lovu! Plus-size manekenku napali zbog načina na koji je objavila trudnoću, dočekali je negativni komentari

>> Pjesma 'Chaotica' Bambi Molestersa uvrštena je u najpopularniju seriju na svijetu - Breaking Bad!

Tako se 'Bivša cura' našla u ulozi podloge za jednu od četiri reklame. 'Skroz smo se iznenadili kad su nas kontaktirali iz newyorškog branda Century 21. Vjerojatno su sasvim slučajno poslušali pjesmu na YouTube-u i svidjela im se. Mi nikad nismo imali neku strategiju prema inozemstvu jer pjevamo isključivo na hrvatskom. Taj Internet je čudo, baš smo oduševljeni', poručili su iz Lollobrigide.

Inače, Century 21 je dobro poznato ime među stilistima i modnim znalcima. Od daleke 1961. godine do danas postali su sinonim za modne trendove, a na području New Yorka, nalazi se čak osam trgovina.

Reklame kojih je ukupno četiri, naći će se na web stranicama Century 21 i unutar samih dućana. Redateljica reklama je nagrađivana Ry Russo-Young koja je, osim po svojim filmovima, poznata i po suradnji s producenticom i glavnom glumicom Lenom Dunham u seriji „Girls“.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene