I slavni plaču

Emotivna snimka reality zvijezde: "Zlostavljana sam od devete godine!"

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Galerija

Kylie Jenner pod svjetlima reflektora je otkad je bila djevojčica.

Iako imaju milijune na računima te mogu imati sve što požele, ni slavnima nije lako.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Tako često čujemo njihova iskrena svjedočenja o borbi s depresijom i usamljenošću, a postoje i teži slučajevi u kojima su neki priznali i da su bili zlostavljani.

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Jedna od njih je i 21-godišnja reality zvijezda i vlasnica beauty carstva Kylie Jenner čija je stara snimka ovih dana ponovno postala viralna zahvaljujući njezinoj sestri Kendall koja ju je podijelila na Twitteru. Snimka je nastala 2016. godine, a u njoj se Kylie povjerava fanovima kako je zlostavljana od svoje 9. godine.

Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Foto: Getty

"Pola vas misli da sam čudna. Pola misli da sam smiješna. Ali ja sam zlostavljana od svoje devete godine. Od strane cijelog svijeta", započinje starleta te nastavlja.

"Mislim da sam se na odličan način nosila sa svim tim. Ali zlostavljači su posvuda. Ova snimka je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da je važno samo njihovo mišljenje o samima sebi i da znaju da se nikad ne bi trebali mijenjati. Ovo nije tu da me žalite, ovo je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da nisu sami."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je postala slavna još kao djevojčica zahvaljujujći svojoj mami Kris Jenner te starijim polusestrama Kardashian i showu "Keeping Up With The Kardashians". Godinama je Kylie bila vrlo povučena te se gotovo nigdje nije pojavljivala, a onda je zahvaljujući brojnim plastičnim operacijama postala jako zanimljiva javnosti, a pažnja joj je počela itekako goditi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Danas ju mnogi smatraju najpopularnijom reality sestrom, a uskoro bi mogla postati i najmlađa milijarderka u povijesti zahvaljujući brojnim unosnim poslovima.

Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U veljači ove godine Kylie je postala i majka, a kćerkicu Stormi dobila je s dečkom, reperom Travisom Scottom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene