Zvijezda Ferihe

'Napet sam i neugodno mi je, ali svejedno ih snimam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi Turski glumac Çağatay Ulusoy osvojio je srca obožavateljica baš kao i Ferihu!

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca današnjice, 22-godišnji Çağatay Ulusoy osvojio je ženski dio publike kao bogati mladić Emir koji se zaljubi u siromašnu djevojku Ferihu.

Pogledaj i ovo Deniz Baysal (Foto: Instagram) Čuju se svadbena zvona Zvijezda serije "Fazilet i njezine kćeri" udaje se u rujnu: Tko je sretnik koji je osvojio ovu slatkicu?

Najneugodnije mu je kada mora snimati scene ljubljenja. 'Napet sam i neugodno mi je, ali svejedno ih snimam', kaže zgodni glumac.

>> Kad smo bili mali... prepoznajete li TV zvijezde današnjice?

Cagatay je 2009. godine počeo raditi kao model, a samo godinu dana kasnije osvojio je laskavu titulu najboljeg modela Turske. 'Moja je obitelj emigrirala iz Bosne i Hercegovine, a rođen sam i odrastao u Instanbulu. Potičem iz obitelji srednjeg staleža', kaže mladi glumac za Story koji je prije glume htio postati košarkaški trener.

Satove glume pohađao je u školi ´Ala Algan´, a glavna uloga u seriji ´Djevojka imena Feriha´ je prvi veliki projekt na kojem je radio. Prije uloge Emira, Cagatay je snimio film ´Anadolu Kartallari´ u kojem je utjelovio Ahmeta Onura.

Iako se u turskim medijima pisalo kako 23-godišnji Ulusoy voli često partijati on kaže kako je istina upravo suprotna. 'Uživam provoditi vrijeme kod kuće i družiti se s prijateljima. Ako sam sam kod kuće onda slikam, sviram gitaru i pišem pjesme', kaže glumac koji negira i to da se pomirio s bivšom djevojkom Gizem Karacom.

'Ne vjerujem u ljubav, samo u odanost, Ako druga strana i ima problema s povjerenjem, čim me upozna, to će i nestati jer sam uistinu odan', naglašava glumac koji već godinu dana nije u vezi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene