Ima tu svega

Otkriveno podrijetlo buduće kraljevske bebe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I prije rođenja britanske kraljevske bebe otkriveno je obiteljsko rodoslovlje - tako su se na listi našli preci grofa Dracule, mesari, jedna krojačica rublja, ...

Među precima i rodbinom Kate Middleton i princa Williama i njihove nerođene bebe pojavili su se zanimljivi likovi - jedna pariška prodavačica, obitelj 'grofa Drakule', muslimanski suveren iz Sevilje koji je bio izravni potomak proroka Muhameda, bivši francuski predsjednik Francois Mitterrand, američka komičarka Ellen DeGeneris, britanski redatelj Guy Ritchie i brojni drugi.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

>> Otkriveno! Princ William podrijetlom je Indijac!

Rodbina s očeve, Williamove strane uključuje engleske, grčke, danske, švedske, ruske, austrijske i španjolske okrunjene glave te velik broj njemačkih suverena. Dinastija Windsor ogranak je njemačke dinastije Sasko-Koburško-Gotske i taj je naziv nosila do 1917. kada ga je, usred rata s Njemačkom promijenila u Windsor, a s Kateine strane dosta je pučana, otkriva Jean-Louis Beaucarnot, francuski znanstvenik koji se bavi genealogijom.

Budući kralj ili kraljica Ujedinjenog Kraljevstva s majčine će strane imati dosta predaka koji velikim dijelom pripadaju radničkoj klasi sa sjevera Engleske, rekao je za AFP Scott Steward, član New England Historic Genealogical Society i koautor knjige 'Rodoslovlje Catherine Middleton'.

Dakle, ako je vjerovati Stewardovu istraživanju, među Kateinim precima su rudari, pekari, mesari, jedna krojačica rublja, londonski čistač, no i izvjesni Arthur Lupton koji je slavnoga Goethea podučavao engleskom jeziku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene