Otkrila svoje strahove

'Bojim se da ću ostati sama i tašta'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tek joj je 23 godine, no priznaje kako nema puno sreće s muškarcima.

Taylor Swift osvojila je svoje obožavatelje, uspješna je kao pjevačica, ima vjerne prijateljice, no kada je u pitanju ljubavni život – tu baš i nije najsretnija.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Iako je svoje prekide unovčila milijunskim iznosima, Taylor je priznala u intervjuu za In Style kako ju to ne usrećuje. 'Ono oko čega najviše brinem jest to da ne ostanem sama, tašta i sama. Moji loši odabiri kao da kruže nad mojom glavom. Ne želim ostati sama i ogorčena. Ležati u mramornoj kadi potpuno sama, sa čašom vina u ruci i samo kukati kako sam ostala sama jer sam sve drage ljude odgurnula od sebe', priznala je Taylor.

>> Skinula se na pozornici pred očima 'bivšeg'

'U tipičnom Hollywoodu svaka starleta ima svoju skupinu ljudi koja joj govori što treba raditi, no ja to ne želim. Zato radije radim greške i živim kako živim jer bi radije osjećala sve nego ništa', objašnjava mlada i uspješna Taylor.

Iako se boji samoće, o braku još ne razmišlja. Sa svojim bivšima ne ostaje u kontaktu, a najveću podršku ima od svojim prijateljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene