Redovito ide na tretmane

Proveli smo jedan dan sa Stavrosom u kozmetičkom salonu, evo kako pjevač brine o svom izgledu

Jasmin Stavros (FOTO: PR) Jasmin Stavros (FOTO: PR) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pjevač Jasmin Stavros (Foto: IN Magazin) Medicinska kozmetologinja Žana Barjaktarević daje Stavrosu tretman za uljepšavanje (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros (FOTO: PR) Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) +0 Jasmin Stavros (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Zdrava prehrana, vježbanje i odlasci na tretmane za uljepšavanje dio su svakodnevice pjevača Jasmina Stavrosa.

Zdrav duh u zdravom tijelu najkraći je opis sreće. Riječi su to engleskog filozofa u koje itekako vjeruje i Jasmin Stavros. Njegova briga o zdravom izgledu započela je još prije 32 godine kada je prvi put isprobao aparat za podizanje tonusa mišića lica.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

"Ne znam kako sam došao do Žane, zajedno smo skoro 20 godina ako ne više. Tamo 90-ih godina isto smo počeli s dizanjem mišića, a kad su dolazili novi aparati, naprave za kisik mezoterapiju, laser šta sve ne, uvijek mi je predlagala i govorila da bi voljela da probam. Prepuštao sam se u njezine ruke i uvijek je bila u pravu", otkrio nam je Jasmin.

"Ovakvu kožu ima netko tko ima 40 godina. Mi možemo govoriti je li nekome nešto ovako ili onako ali ovdje nema suhih ružnih bora, ovdje je čista koža koja sjaji i hidratantna je. S takvom se kožom može malo ljudi pohvaliti", objasnila je  medicinska kozmetologinja i magistrica Žana Barjaktarević

"Ja se trudim, mislim da za svoje godine izgledam pristojno, a imam 64 godine. Jedanput tjedno ste na tretmanima, u biti i dva puta, redoviti ste ili to ili pod nož, treće nema", izjavio je pjevač.

Tajna Jasminova mladolikog izgleda leži u redovitim odlascima Žani na tretmane i masaže lica. Svoje bore ponosno nosi, ne želi ih uklanjati botoxom jer, kako kaže, u godinama koje ne želi skrivati, one su dio njegove muškosti. No, osim tretmanima, Stavros njeguje izgled i prirodnim kremama.

"Imam gospođu Danicu koja mi daje kreme za noć, dan, ruke, noge na bazi smilja i to vrlo povoljno. To sve po par tisuća kuna bilo je nula bodova. Jedno s drugim kombinacija je bomba", otkrio je Jasmin.

Briga o zdravom tijelu za Stavrosa je postala imperativ. Prehrana mu je uglavnom mediteranska, a sportom se bavi i dok spava.

"Uglavnom samo jedem zelenilo i jako malo mesa, ali jako puno zelenog. Pojeo sam za ručak kilogram špinata i pola ribe. Svaki dan teretana, trening, ako nisam u teretani doma treniram. Jučer sam bio na Japetiću skoro pješke gore sa štapovima, zimi skijam, ljeti tenis. Nogu sam operirao, moram mirovat ali svejedno doma odradim trbušnjake, leđa, prsa, bicikl", priznao nam je.

Pjevač u ovom zdravom i zelenom stilu života ima veliku potporu obitelji i supruge. Dapače, njoj je to normalno i nema ništa protiv, kaže, jer Stavros uspijeva uskladiti svoje poslovne i privatne obveze s odlascima na neizbježne i voljene tretmane.

"Mogu li zamisliti da više ne idem na tretmane - ne, ne i ne. Kad je ljeto, kad imam puno posla onda napravimo seriju dobru tretmana pred ljeto, da sam miran dva mjeseca. Često mi se zna dogodit da mi tolIko lijepo bude na tretmanu, pogotovo s kisikom, da zaspim. Jedino ne zaspim na mezoterapiji jer me bode", izajvio je Jasmin.

"Meni je nekad lijepo kad zaspe i kaže "jesam ja zaspao", ja kažem jeste pogleda na sat i kaže "moram ići". Ono što meni uvijek znaju reći "zašto tolko hvališ Stavrosa?" Zato što je dosljedan, discipliniran, kontinuiran i izgled njegove kože zapravo odgovara njegovom životnom stilu", objasnila je Žana.

A njegov životni stil jest i izbjegavati sunce ljeti. Poznato je kako pretjerano izlaganje suncu kožu isušuje te ona prije vremena stari.

"Ljeti se čuvam, kao bježim od sunca. Dižem se u 4, lovim ribe do 9. Ja sam u hladu, izbjegavam sunce, ne želim ga ni vidjeti. Dalmatinac sam, ne kupam se ako se i kupam odmah hlad. Oni što legnu i cijeli se dan prže na sunce, pa se pitaju otkud bore, ja ih nemam", smije se.

Sto posto prirodan i ponosan, zaključio je Jasmin Stavros.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram, Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +3 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Celebrity Na Instagramu pločice, na Bahamima trbuščić: Čini se da se i ova ljepotica tu i tamo fotošopira  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene