Svaka čast!

Život s ADHD-om nije spriječio mladog glazbenika Coolinsa da počne stvarati glazbenu karijeru: ''Bio sam neshvaćen, ali borio sam se...''

Coolins - 2 Coolins - 2 PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins - 1 Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Coolins +5 Karlo Bartolec Coolins Galerija

Pjevača Karla Bartoleca ADHD sindrom nije spriječio da stvara uspješnu muzičku karijeru, ali nije mu bilo lako.

Pop-pjevač Karlo Bartolec, poznatiji pod umjetničkim imenom Coolins, rođen je kao dijete sa poremećajem koncentracije i ADHD sindromom.

''Biti neshvaćen u današnje vrijeme za mene je velika životna borba, kada si rođen drugačiji, pa te neke osobe svrstavaju po ladicama. Nedavno sam navršio trideset godina i što sam stariji, sve više prolazim kroz mobing i predrasude glede ADHD-a i poremećajem koncentracije s kojima se borim cijeli svoj život. Znaš onaj osjećaj kada želiš biti prihvaćen od nekih osoba, a ne možeš jer si, eto, drugačiji na neki način'', kazao je pjevač.

Karlo niže brojne glazbene uspjehe na našoj pop-sceni, a trenutačno priprema svoj drugi diskografski singl ''Samo ti'' u suradnji s producentom Petrom Brkljačićem.

''Svatko u životu ima neki svoj ispušni ventil, a to je kod mene glazba koju živim zaista od 0 do 24 sata jer sam onda u hiperfokusu. Mogao bih biti zatvoren dva dana u studiju, a da ne bih imao tlaku, jer glazbu živim svim svojim tijelom'', kazao je Coolins.

''Tijekom života prolazio sam i prolazim kroz mobing, psihička ugnjetavanja, ali ne dam se jer one osobe koje nisu u mojoj koži ne mogu shvatiti kako se ja osjećam, da sam i ja osoba s emocijama, ponajprije čovjek koji zna što želi u životu, koji ima svoj cilj. Kada sam bio mlađi, bilo je puno teže prolaziti kroz neshvaćenost, najgore je kada nisi bio prihvaćen od strane tebi daljnje obitelji, rodbine. Danas je lakše jer sam se naučio zauzeti za sebe, postaviti se i ne dam na sebe. Život te baci, ali ustaješ jači, samouvjereniji i odlučniji. Imam zaista malen krug divnih ljudi kojima sam okružen, svoju divnu publiku i ne treba mi ništa više, zaista'', kazao je pjevač.

Coolins je završio trgovačku školu u Karlovcu, a uz školu je paralelno pohađao i glazbenu školu, odjel solopjevanja.

''U životu trebaš biti svoj, slušati sebe, svoj um, svoje srce, to je jedini put do uspjeha'', kazao je Coolins.

Drugi diskografski singl obožavatelji mogu očekivati početkom listopada, a sve o pjevaču možete popratiti na njegovu profilu na Instagramu i drugim društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene