Poslušajte!

Vuco ima pjesmu za košarkaše: 'Ne brini, hrvatski puče, mi ginemo sve dok srce tuče!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Siniša Vuco ili Vasilije Mitu objavio je pjesmu 'Hrvatski sokolovi' prije utakmice s Ukrajinom koja bodri naše košarkaše na Eurobasketu. Hrvatska je tu utakmicu dobila i nakon 18 godina ušla u polufinale.

'Sokolovi, sokolovi lete visoko, idu daleko, vratili se iz pepela, dolaze iz zemlje gdje je more duboko, hrvatski sokolovi, mi prvaci smo', pjeva Vasilije Mitu i Živo blato u svojoj novoj pjesmi.

Pogledaj i ovo ukrajina Bit će uzbudljivo! Ukrajinci izabrali predstavnike za Eurosong: Poslušajte kako zvuči pjesma koja je već sada favorit za pobjedu!

Naime, Siniša Vuco ili general Vasilije Mitu te Živo blato snimili su novu navijačku pjesmu 'Hrvatski sokolovi' za naše košarkaše. Pjesmu su objavili jučer, kratko prije utakmice s Ukrajinom, a podsjetimo, dečki su utakmicu i dobili.



'Od Kreše pa do Dražena, slavna je hrvatska košarka, i danas znamo mi igrati, za svoj narod pobjediti. Ne brini, hrvatski puče, mi ginemo sve dok srce tuče!', pjeva Živo blato.

>> 'Apostoli', ujedinite se: VucoBook je aktivan!

'Apostoli' Vasilija Mitua nadaju se kako će pjesma 'Hrvatski sokolovi' pratiti košarkaše i u polufinalnu utakmicu. Podsjetimo, Hrvatska je nakon dugih 18 godina ušla u polufinale.

>> Košarkaši pišu povijest: HRVATSKA nakon 18 godina izborila POLUFINALE!


Reprezentacija večeras protiv Litve traži i devetu uzastopnu pobjedu na Eurobasketu, a već dugo ovoliko Hrvata nije bodrilo naše košarkaše na natjecanju, a to potvrđuju i naši igrači.

>> Košarkaši lete na krilima navijača: Kemija za finale

'Opet sam pjevao tijekom utakmice. A kako neću u ovoj atmosferi. Pred ovim navijačima ne osjećam umor', rekao je Bojan Bogdanović, piše Gol.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene