Odlična zabava

Kuzma & Shaka Zulu na ovogodišnjem Scool Festu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U subotu 3. lipnja za atmosferu u SC-u zadužena su Pravila igre i legendarna Crvena Jabuka

Studentski Zbor Sveučilišta u Zagrebu s partnerima treću godinu za redom organizira najveći studentski festival - SCool Fest. Nakon dva vrlo uspješna festivala koje je prosjetilo više od 15 000 mladih, organizatori su i ove godine pripremili line up koji će zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse. I naravno – ulaz na festival je potpuno besplatan!

Pogledaj i ovo showbuzz Kuzma & Shaka Zulu SPLITSKI DUO O EUROSONGU: 'Mi bi išli u majici od 200 kuna, bili bi zdravo između 7. i 13. mjesta'

U Studentskom centru će se 2. i 3. lipnja održati veliki open air koncerti te after partiji na dva floora. U petak 2. lipnja na open air stageu nastupaju YAMS i popularni splitski bend TBF. After party će na Black stageu začiniti Mrtvo hitovlje i doktori puknuća i neizostavni headlineri Scool festa Kuzma & Shaka Zulu, dok će na Blue stageu publiku zabavljati DJ Phil OK te Radio Aktiv.

U subotu 3. lipnja za atmosferu u SC-u zadužena su Pravila igre i legendarna Crvena Jabuka. Za zabavu u nastavku večeri pobrinut će se DJ Dado i Tamburaški sastav Zlatni zvuci na Black stageu te Jakša Jordes i DJDrox na Blue stageu.

Uz ovakav line up vrhunska zabava je zagarantirana, a organizatori najavljuju i niz iznenađenja za posjetitelje. Dovoljno je dobrih razloga da već sada rezervirate prvi vikend u lipnju za Scool Fest. Više informacija dostupno je na službenom Facebook eventu. Vidimo se u SC-u na najvećem studentskom partiju ove godine!

Scool Fest je osmodnevni studentski spektakl koji osim zabavnog dijela, uključuje i Radićeve dane, Studentske dane sporta, Dane kulture i po prvi put dvodnevno događanje „Ostani u Hrvatskoj“. Projekt „Ostani u Hrvatskoj“ organizirat će SZZG u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a održat će se 30. i 31. svibnja 2017. godine u Studentskom centru u Zagrebu. S obzirom na činjenicu da se već dugi niz godina poteže pitanje usklađenosti visokog obrazovnog sustava s potrebama tržišta rada, pozivaju se prvenstveno svi maturanti i studenti te druge mlade nezaposlene osobe da dođu u Studentski centar i iskoriste ovu jedinstvenu priliku za susret s poslodavcima, nadležnim ministarstvima i drugim institucijama koje izravno ili neizravno utječu na stanje na tržištu rada.Više informacija o ovom događanju možete pronaći na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene