Oduševio posjetitelje

Street food festival nadmašio sva očekivanja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Street Food Festival posjetio je veliki broj zagrepčana, ali i gostiju iz cijele Hrvatske.

Na zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu proteklog vikenda održano je drugo izdanje Street Food Festivala Zagreb. Naime 26. i 27. travnja 2014. svi posjetitelji imali su mogućnost na popularnom Štrosu uživati u 12 različitih vrsta jela iz 8 zemalja svijeta i doživjeti jedinstveni oblik gastronomske ponude i zanimljivih kulinarskih rješenja.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Mile voli disko! Lepa Brena objavila fotografiju s Milanom Bandićem pa svima otkrila što misli o njemu

Zaštićen od kiše Street Food Festival ovog vikenda na Strossmayerovom šetalištu

Unatoč nestabilnom i promijenjivom vremenu Street Food Festival Zagreb posjetio je veliki broj zagrepčana, ali i gostiju iz cijele Hrvatske te popriličan broj turista koji su s radošću prihvatili ovakvu vrstu manifestacije i turističke promocije.

Festival je u subotu svečano otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je degustirao grah te kuharima dao zadnju uputu koliko ga začiniti te obećao svim građanima i medijima da će svi posjetitelji rujanskog izdanja Street Food Festivala upravo njega vidjeti u izdanju kuhara te da će svi jesti - gradonačelnikov grah.

Veliki redovi, čekanja za omiljeno jelo i izrazita strpljivost te dobro raspoloženje svih posjetitelja potvrda su da je Street Food Festival pronašao svoje mjesto na zagrebačkoj gastro sceni nudeći drugačiji oblik degustiranja hrane i upoznavanja s nepoznatim kulinarskim destinacijama. Pozitivna atmosfera bila je zaštitni znak drugog izdanja Street Food Festival manifestacije, potvrđujući tezu da dobra organizacija i prikladan koncept uvijek mogu pronaći način da privuku građane i na njih ostave pozitivan dojam.

Podržavši ovaj koncept, grad Zagreb pokazao je da ima sluha za potporu mladim projektima koji se polako etabliraju na svojevrsnoj festivalskoj sceni bježeći od uštogljenih normi sa željom da ponude neka nova rješenja i nove zanimljivije oblike zabave. Proljetno izdanje Street Food Festivala uspješno je zatvorilo vrata svog drugog izdanja, a organizatori već danas najavljuju novo druženje krajem ljeta i početkom jeseni sa željom da i tada postave neke nove standarde i naprave korak naprijed u ovoj lijepoj priči.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene