U punom jeku!

Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Severina u Zadru - 24 Severina u Zadru - 24 Zvonko Pavic/Cropix 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina u Zadru - 21 Severina u Zadru - 18 Severina u Zadru - 14 Severina u Zadru - 25 +0 Severina u Zadru - 24 Galerija

Severinin koncert u Čakovcu na rasporedu je 31. listopada, a u Slavonskom Brodu 8. studenoga.

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 4 +25 Pierce Brosnan - 5 Celebrity Legendarni šarmer šokirao drastičnom transformacijom, obožavateljice ne mogu vjerovati da je to stvarno on!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i sin Viktor - 7 Lepa Brena i sin Viktor - 6 Lepa Brena i sin Viktor - 5 Lepa Brena i sin Viktor - 4 +26 Lepa Brena i sin Viktor - 3 Celebrity Pogledajte transformaciju najmlađeg sina Lepe Brene nakon što je smršavio više od 30 kilograma, pojavio se s njom u izlasku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene