Imamo dobitnice

Frajeri plesno-erotskim pokretima izludili posjetiteljice kina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Savršeno isklesani plesači slovenske erotsko-plesne skupine Total Knockout iznenadili su posjetiteljice CineStar kina u Branimir centru i pružili im najnevjerojatniju noć za pamćenje!

Užarena atmosfera cijelu je večer bila na vrhuncu i izazvala potpuno oduševljene žena svih dobnih skupina, a tražila se i ulaznica više! Plesači su se presvlačili čak nekoliko puta tijekom večeri, izazivajući žene seksi uniformama u ulozi vatrogasaca, kauboja i zločestih gangstera.

Pogledaj i ovo PR Vrijeme Armagedona Vrijeme Armagedona - Oskarovci Anthony Hopkins i Anne Hathaway zajedno na velikom platnu

5 fotografija koje motiviraju Sofiju Vergaru za vježbanje

Ovu ultimativnu žensku zabavu organizirali su distributer filma Blitz film i video i CineStar kina, promovirajući tako film Čarobni Mike XXL na najbolji mogući način. Kino ima i 2x2 karte za čitateljice Dnevnik.hr-a. Napišite nam zašto želite pogledati film 'Čarobni Mike XXL' na mail natjecaj@novatv.hr i možda baš vi budete među sretnim dobitnicama.

CineLady projekciju, u potrazi za dobrim provodom, nisu zaobišle ni poznate Hrvatice mešu kojima su se našle i sestre Ivana i Jasna Nanut.

Film Čarobni Mike XXL već danas igra u svim kinima stoga požurite po svoje ulaznice jer vas na velikom platnu očekuje ono što su brojne djevojke i žene sinoć uživo gledale – znojna muška, savršeno isklesana tijela, nevjerojatni plesni pokreti, fenomenalna koreografija i vrhunsko skidanje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene