'Tako rijetko si tu'

Premijerno: Pogledajte kako je izgledalo snimanje novog spota Ivane Radovniković!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U videu Frano glumi voditelja 'Izvanrednih vijesti' koji gledateljima želi prenijeti najnovije informacije...

Posljednja tri tjedna Ivanina pjesma nalazi se na 1. mjestu nacionalne liste najslušanijih pjesama HRTOP40 pa se na krilima tog uspjeha, Ivana odlučila za pomalo neobičnu promociju spota.

>> 'Svoj ljubavni život preslikala sam na spot!'

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković Tu je i dublja poruka Ivana Radovnikovic progovorila o svojim ljubavnim planovima: "Svaka koja nam se dogodi je dio nekog velikog plana"

'Premijera spota u prepunom kinu je bila pun pogodak jer su reakcije publike bile odlične. Meni je bilo malo neobično gledati samu sebe na tako velikom platnu, ali to je bilo najmanje bitno jer sam bila jako sretna i zadovoljna što je pjesma dobila video kakav zaslužuje, a ovo je bila savršena prilika da se zahvalim svima koji su me podržavali čitavo vrijeme i sudjelovali u svemu od početka do kraja. Nakon premijere održala sam acoustic session s ljudima koji su i radili na pjesmi tako da sam ponosna na činjenicu da je to bio jedan lijepi događaju koji je u centru pozornosti imao moju glazbu, što je velika privilegija', rekla je Ivana Radovniković.

Ivana je svima okupljenima sinoć željela pokazati što se u proteklih mjesec dana događalo s njezinom pjesmom, s velikim medijskim interesom koji je pobudila u javnosti, pa je uz pomoć mladog i veoma duhovitog voditelja Frane Ridjana snimila smiješan video.

U videu Frano glumi voditelja 'Izvanrednih vijesti' koji gledateljima želi prenijeti najnovije informacije, ali kako se u ovom slučaju, njegova vijest ponavlja iz tjedan u tjedan i tako već tri tjedna za redom, ni sam nije siguran da li ima najnoviju informaciju, ali na kraju zaključuje da Ivana Radovniković ipak ima hit koji se više od dvadeset dana nalazi na 1. mjestu nacionalne top liste .

Nakon tog duhovitog uvoda koji je izazvao puno smijeha među prisutnom publikom, predstavljen je spot za pjesmu 'Tako rijetko si tu', koji je oduševio od prve.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene