Ne propustite

Poznati svjetski klupski brandovi podgrijat će atmosferu u Culture Clubu Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati svjetski klupski brandovi Godskitchen sa Cosimic Gate i Wiggle sa Terry Francis & Nathan Coles , plesni show La Fiesta i Niki Belucci podgrijat će atmosferu u Culture Clubu Revelin

Nakon sjajne zabave na DU-EL festu Culture Club Revelin provest će publiku kroz najpoznatije svjetske klupske bradnove Godskitchen i Wiggle te dovesti malo čarolije sa Ibize kroz plesni show La Fiesta. Niki Belucci sa zanosnim Dreamgirls dodatno će podgrijati atmosferu a biti će tu I pregršt rezidencijalnih izdanja koja će se pobrintui da zabava traje svaki večeri.

DANCElectric Residency nastavlja svoj house program dovodeći 20.8 2014 popularni klupski program Wiggle (UK). Ovo izdanje biti će posebno jer se slavi 20-godišnjica Wiggle-a a kao gosti u Culture Club Revelin dolaze ni manje ni više njegovi osnivači Terry Francis & Nathan Coles!

Odmah dan iza jednog klupskog branda dolazi drugi. Culture Club Revelin dovodi 21.8.2014 Godskitchen međunarodni Superclub brand plesne glazbe u sklopu kojeg će nastupit popularni njemački dvojac Cosmic Gate. Nakon godina establiranja na britanskoj sceni, Godskitchen je danas superbrand te stoji iza mnoštva uspješno organiziranih dance manifestacija, festivala, party-a, evenata... Godskitchen se ističe od ostalih manifestacija po jedinstvenoj arhitekturi, uređenju, multimediji te vizualnoj i zvučnoj kulisi koja krasi svaki njihov event. Ista organizacija stoji iza jednog od najuspješnijih europskih festivala Global Gathering, koji osim Velike Britanije svoje franšize ima diljem svijeta- u Rusiji, Ukrajini, Turskoj, Koreji, Australiji, Južnoj Americi...Uz top produkciju Godsktichen-a, njihovo najubojitije oružje su svjetska imena koja krase sve njihove manifestacije. Njihovi unaprijed rasprodani eventi dovoljno govore o tome, a 21.8.2014 publika u Culture Clubu Revelin imat ćemo priliku uživo pod njihovim brandom vidjeti njemački duo Cosimic Gate.

Pogledaj i ovo showbuzz Tulum do jutra Nesvakidašnji performans glazbeno scenske atrakcije La Fiesta rasplesao dubrovački Revelin

FOTO La Fiesta ponovno 'zapalila' Zrće

Cosmic Gate je njemački trance duo koji čine Claus Terhoeven i Stefan Bossems. Legende trance scene poznati su po uzbudljivim melodijama s move-on ritmovima, koji uvijek ponovno pokreću i probude emocije kod publike.Prvi singl s kojim su se vinuli top ljestivice bio je "The Drums", nakon čega su uslijedio "Exploration Of Space", "Mental Atmosphere" a njihov "Somewhere over the Rainbow" je remix poznate melodije filma Čarobnjak iz Oza. Uz svoje autorske radove, Cosimic Gate su napravili remixe za umjetnike kao što su Tiësto (Urban Train), Ferry Corsten (Punk), Blank & Jones (DFF), Israel Kamakawiwo'ole (Somewhere Over the Rainbow), Svenson & Gielen (Answer the Question) i Vanessa-Mae (White Bird), i James Hornera na temu iz filma Avatar- " I See You".

Cosimic Gate svirali su preko " 1000 noći" po cijelom svijetu sa brojkom koncerata od 130 godišnje, te bili gosti mnogih poznatih klubova kao što su Ministry of Sound i Privilege Ibiza, ASOT600 - Ultra Pacha, NYC i Marquee- Las Vegas rezidenciji.
https://www.youtube.com/watch?v=yjFq6wZOJJQ
Krajem petog mjeseca izdali su novi album "Start To Feel" koji je zasjeo ravno na vrh Beatport glazbene ljestvice. Prvi singl "Falling back" naišao je na izvrsne kritike, a DJ Mag ga naziva himnom plesnih podija , dok se od drugog singla" Fair Game" sa albuma "Start to feel" očekuje da postigne jednaku popularnost.

Razina popularnosti nedavno izdanog hita "Fair Game" raste iz dana u dan i osvaja publiku širom svijeta, a "Fair game" je ujedno i prva suradnja tandema Nic & Bossi sa Orjanom Nilsenom, neospornim autoritetom u svijetu produkcije plesne glazbe.
https://www.youtube.com/watch?v=riU6yti9n-w

Tijekom poslijednjih godina Cosmic Gate se odmakao od žestine trance-a i sa više suptilnosti uplivao u elektronske ritmove zadržavajući i dalje svoj energični stav, a kako oni uživo znaju pokretnuti publiku provjerite na njihovom nastupu 21.8.2014 u Culture Clubu Revelin.

Cijene karata:
Pretprodaja 100 kn / VIP 200 kn
Na ulazu 150 kn / na VIP ulazu 250 kn

22.8 2014 u atraktivnom eventu Culture Club Revelin ponovno će ugostiti jednu od najpoznatijih DJ-ica Niki Belucci kojoj će se ovoga puta pridružiti zanosne Dreamgirls. Niki Belucci je redovita gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Već na početku karijere multitalentirana djevojka imala je 160 nastupa u samo godinu dana, pa su je zamijetili i strani producenti. Niki Belucci je danas internacionalna zvijezda s vlastitim radio showom i nastupima po cijelom svijetu. Svojom energijom i karizmom te otvorenosti prema publici Niki je upravo DJ-ica koja brzo osvaja sve više publike. Bukirana je mjesecima unaprijed u poznatim svjetskim klubovima, a 2007 bila je nominirana za najboljeg ženskog DJ na DJ Awards u Francuskoj.Niki Belucci je rado viđena gošća mnogih hrvatskih klubova. Svojim atraktivnim izgledom, nastupom i izvrsnom interakcijom sa publikom osigurala si je stalni angažman već godinama u mnogim klubovima diljem Hrvatske. Atraktivan nastup Niki Belucci dodatno će začiniti i Dreamgirls koje će svojim zanosnim izvedbama vizualno uljepšati ovu večer.

Ulaznice 70 kn pretprodaja/ VIP120 kn pretprodaja. Na ulazu 100 kn/VIP 150 kn

Posebno izdanje La Fieste dočarat će nam partye sa popularne Ibize. Za sve one kojima je Ibiza predalek zalogaj savjetujemo da 23.8.2014 u Culture Clubu Revelin dožive atmosferu popularne svjetske party destinacije. Doduše već 4 godine za redom Dubrovnik zahvaljujući svojoj atraktivnoj ponudi zabave sve više privlači mlađu populaciju iz svih krajeva svijeta, a Culture Club Revelin vlastitim programima prati svjetske trendove i dovodi zvijezde i showove iz svih krajeva svijeta.

La Fiesta nam u ovom izdanju predstavlja Danya Wadea-rezidenta Pacha Ibiza. Poslušajte najbolje house ritmove iz ruku jednog od najmlađih svjetskih DJ-a! Osamnaestogodišnji Wade stigao je prošle godine u jedan od najpoželjnijih klubova na Ibizi kao resident DJ, da bi već do kraja godine postao najtraženija mlada DJ zvijezda. Nastupao je uz najveća svjetska imena DJ scene David Guetta, Martin Solvieg, Bob Sinclar, Chuckie, Dada Life, Nicky Romero i Diplo, a sada je stigao red na njega. Wadeu će se prdružiti akrobati u zraku, na kolutu i svili, te atraktivne performerice sa svojim plesom u čašama za šampanjac i na bini. Cijeli event biti će još dodatno začinjen spektaklurarnim plesnim showom sa Ibize, twin- led robotima, a ponovno će publiku ostaviti bez daha Dmitrii Politov –čovjek pauk sa svojim akrobacijama na šipci.

Cijena ulaznica:
Pretprodaja: 70 kn/ VIP 120 kn
Na ulazu: 100 kn / VIP 150 kn

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretprodajnim mjestima:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “INSIDE” ex PARADISO
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene