Electroswing atrakcija

Parov Stelar u petak u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Parov Stelar uspješni je austrijski glazbenik koji je glazbenu scenu obogatio vrhunskom mješavinom swinga, jazz-swinga i elektronske glazbe.

Svjetska electroswing atrakcija Parov Stelar stiže na svoj prvi klupski nastup u Zagrebu, 19. prosinca u Boćarskom domu. Riječ je o uspješnom austrijskom glazbeniku koji je glazbenu scenu obogatio vrhunskom mješavinom swinga, jazz-swinga i elektronske glazbe.

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Imate ih priliku i vidjeti UŽIVO jer organizatori dijele 2 karte za čitatelje Dnevnik.hr-a. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na koncert i možda baš vi osvojite upad.

Imamo i dobitnicu: 

Mateja Bijelčić

Do sada je objavio šest albuma i surađivao s brojnim glazbenicima, poput Lane Del Rey i Bryana Ferryja. Parov je za svoje koncerte oformio bend: u centru nastupa je on sam za DJ pultom, a puhačka i ritam sekcija zajedno s pjevačicom Cleo Panther dali su novi smisao njegovom zvuku.

InMagazin donijet će vam ekskluzivni intervju s Parov Stelarom, a Dnevnik.hr vam omogućuje da ih sami pitate što želite.

Na našu adresu scena@novatv.hr pošaljite vaša pitanja za Parov Stelar, ekipa InMagazina će ih postaviti umjesto vas. Odgovore ćete moći pogledati u InMagazinu, te pročitati na našem portalu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene