Sada ima i novu pjesmu!

Mlada Lara svoj je talent predstavila u poznatom showu, a potom je postala prateći vokal Matiji Cveku

Lara Demarin - 3 Lara Demarin - 3 PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Demarin - 7 Lara Demarin - 6 Lara Demarin - 5 Lara Demarin - 2 Lara Demarin - 1 Lara Demarin - 4 +0 Lara Demarin - 3 Galerija

Mlada Lara Demarin svoj je put započela u showu ''The Voice'', a potom je postala prateći vokal Matiji Cveku. Sada se predstavlja s novom pjesmom ''Ne dam ti da znaš''.

Dvadesetsedmogodišnja Lara Demarin svoju je glazbenu priču započela 2016. godine u showu The Voice pod palicom iskusnog mentora Tonyja Cetinskog.

Nakon showa, Lara je nastavila graditi svoju glazbenu priču kao prateća pjevačica benda Funkensteins.

Godine 2020. se publici predstavila kao kantautorica, ali na nastavak smo morali čekati do samoga ljeta 2023.

Danas donosi novi singl, pjesmu ''Ne dam ti da znaš'', a zaboravljeni RnB ritam ove sonične karamele poziva na ples i savršeno se uklapa u ljeto koje je pred nama.

Pjesmu su napisali Matej Mudrovčić i Matija Cvek, a u Larine je ruke dospjela sasvim slučajno prije gotovo tri godine na kućnom, glazbeničkom druženju. Nije nam dala da znamo o kakvom se singlu radi do objave i videospota u kojem sa svojom nevjerojatno dinamičnom plesnom ekipom pjeva o vječnoj ljudskoj situaciji.

''Rekla bih da su svi sa tog druženja imali mali utjecaj na to kako pjesma zvuči danas, a najveće zasluge, naravno, idu producentu Hrvoju Domazetu, koji je shvatio u kojem smjeru se želim izraziti kao izvođač'', rekla je Lara

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene