Besplatno!

Najzabavnija vožnja u gradu: Zagreb dobio DRIVE IN kino

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Studenti s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu će ponuditi Zagrepčanima neviđenu zabavu – Drive in kino!

 Prva dva vikenda mjeseca travnja, na parkingu iza Kockice (ulica Prisavlje) rezervirana su za sve koji žele iskušati novi način zabave vikendom.

>> Poslušajte kako zvuči 'Ljuljaj me nježno' u novoj verziji!

Pogledaj i ovo PR Ubio je kako bi živio Ring opstanka – istinita priča o patnji, snazi i iskupljenju jednog čovjeka

Besplatno Drive in kino, mladi ekonomisti i članovi studentske udruge Hrvatska studentska asocijacija (HSA) u suradnji s poduzećem Via Solis, organiziraju 6. i 7. travnja te 13. i 14. travnja. Kroz dva vikenda pripremili su bogat i sveobuhvatan program te projekcije četiri filma.

Prije šest mjeseci, petnaestak studenata se okupilo i uhvatilo se u koštac sa svim preprekama organiziranja ovako složenog projekta. Danas je projekt pred realizacijom, a studenti su više nego ponosni što svome gradu i svim njegovim stanovnicima mogu dati novi način zabave za sve uzraste.

Organizatori pozivaju sve osobe s automobilima, ali i one bez njega da se dođu zabaviti uz program prije same projekcije. Program će počinjati svakog dana projekta u 19 sati s dvojicom izvrsnih dj-a – DJ Jurkijem i DJ Phillipom Wrightom, koji će vas zabavljati kroz cijeli program. Nakon njih slijede kratke projekcije na platnu, a kasnije sve posjetitelje čeka obilje smijeha uz stand up program Studija Smijeha. Ako već niste upoznali ove sjajne komičare, koji inače nastupaju u Vlaškoj 92, krajnje je vrijeme jer će vas njihove šale oboriti s nogu.

Povratak na noge olakšat će vam štandovi s raznovrsnom ponudom hrane i pića. Nakon toga kreću projekcije filmova no organizatori napominju da posjetitelji dođu na vrijeme zauzeti svoje parkirališno mjesto. Filmovi će se prikazivati na Air Screen platnu, dijagonale 12 metara, kojeg omogućuje poduzeće Via Solis, a zvuk će se u autima emitirati na radijskoj frekvenciji 106,3 MHz, ali i preko vanjskog ozvučenja za sve one koji će doći bez auta. Sve novosti projekta pratite na Facebook stranici 'DriveInkino'.

Projekt ne bi uspio bez sponzora i partnera Hypo Alpe Adria banke, restaurant i lounge bara People's, Radin printa, Studija Smjeha, Zagreb infa, te medijskih pokrovitelja – radija Hit fm te portala Dnevnik.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene